Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jamaica chill-out FC Colony Janow
jammeD Tactiek 352
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 23.2
adequate Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Leśnik probeert naar een medespeler te passen. Gierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierek passt de bal met de wreef. Truszkowski is nu in balbezit. Truszkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kuśmierski kopt de bal weg. Fuzileiro is nu in balbezit. Rucki verovert de bal door een tackle van achteren. Leśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel passt de bal met de wreef. Cisło probeert naar een medespeler te passen. Truszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Truszkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kiniec bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cisło zal de hoekschop nemen. Gierek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica chill-out - FC Colony Janow 1:0

25e minuut.
Truszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tyczka. Truszkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leśnik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gierek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuśmierski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Leśnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuzileiro onderschept slim de pass. Fuzileiro geeft de bal voor. Papuga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jamaica chill-out 31%, FC Colony Janow 69%.
Jamaica chill-out - FC Colony Janow 1:0

50e minuut.
Szmigiel kopt de bal weg. Kuszczak heeft problemen om de bal te vangen. Gierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierek schiet op doel. Kiniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica chill-out - FC Colony Janow 2:0

65e minuut.
Cisło met een sublieme pass. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski probeert naar een medespeler te passen. Gierek is nu in balbezit. Gierek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kiniec met een harde bal richting middenveld. Świężawski heeft problemen om de bal te vangen. Świężawski passt de bal met de wreef. Gierek rent richting de bal. Gierek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Koźmiński is nu in balbezit. Koźmiński geeft een lange en hoge pass. Gierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierek schiet op doel. Kiniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

75e minuut.
Rucki rent richting de bal. Cisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło probeert naar een medespeler te passen. Truszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Truszkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica chill-out - FC Colony Janow 3:0

76e minuut.
Truszkowski is nu in balbezit. Truszkowski passt de bal zonder na te denken. Leśnik is nu in balbezit. Leśnik draait met de bal, schiet en ... Kiniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica chill-out - FC Colony Janow 4:0

78e minuut.
Fraczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraczek speelt de bal door. Kuszczak heeft problemen om de bal te vangen. Gierek rent richting de bal. Gierek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica chill-out - FC Colony Janow 5:0

84e minuut.
Leśnik probeert naar een medespeler te passen. Gierek rent richting de bal. Gierek passt de bal in één keer door. Truszkowski rent richting de bal. Truszkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jamaica chill-out 19%, FC Colony Janow 81%.
Jamaica chill-out - FC Colony Janow 5:0