Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drapieżcy Jamaica chill-out
Normal Tactiek jammeD
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.4 gemiddelde waardering 32.3
unsatisfactory Schieten adequate
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Składak rent richting de bal. Składak geeft een hoge lob. Leśnik kopt de bal weg. Gierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Truszkowski is nu in balbezit. Truszkowski speelt de bal door. Gierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierek draait met de bal, schiet en ... Czereszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drapieżcy - Jamaica chill-out 0:1

42e minuut.
Szmigiel onderschept slim de pass. Szmigiel geeft de bal voor. Truszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Truszkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drapieżcy - Jamaica chill-out 0:2

45e minuut.
Waluś is nu in balbezit. Leśnik verovert de bal door een tackle van achteren. Leśnik probeert naar een medespeler te passen. Gierek is nu in balbezit. Gierek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drapieżcy 70%, Jamaica chill-out 30%.
Drapieżcy - Jamaica chill-out 0:2

47e minuut.
Cisło passt de bal met de wreef. Leśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnik passt de bal in één keer door. Gierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Szmigiel met een snelle inworp. Świężawski speelt de bal door. Gierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierek haalt uit met een fantastische trap. Bartniak probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Szmigiel met een snelle inworp. Leśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierek onderschept slim de pass. Gierek schiet op doel. Czereszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Kiełczykowski geeft de bal voor. Inworp. Cisło met een snelle inworp. Truszkowski is nu in balbezit. Truszkowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Szmigiel geeft een hoge lob. Truszkowski kopt de bal weg. Daar is Gierek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gierek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Kręcina rent richting de bal. Koźmiński onderschept slim de pass. Koźmiński geeft een lange en hoge pass. Truszkowski rent richting de bal. Truszkowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Gierek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Truszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśnik rent richting de bal. Leśnik draait met de bal, schiet en ... Czereszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drapieżcy - Jamaica chill-out 0:3

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Truszkowski stond buitenspel. Czereszewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Świężawski kopt de bal weg. Gierek rent richting de bal. Gierek geeft een hoge lob. Czereszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki met een sublieme pass. Truszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Truszkowski schiet op doel. Bartniak heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szmigiel neemt de hoekschop. Szczypiorek heeft problemen om de bal te vangen. Gierek is nu in balbezit. Gierek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gierek is nu in balbezit. Trato verovert de bal door een tackle van achteren. Szmigiel onderschept slim de pass. Szmigiel geeft de bal voor. Truszkowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Szmigiel passt de bal met de wreef. Leśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierek is nu in balbezit. Leśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drapieżcy - Jamaica chill-out 0:4

82e minuut.
Trato probeert naar een medespeler te passen. Świężawski rent richting de bal. Świężawski passt de bal met de wreef. Gierek rent richting de bal. Gierek schiet op doel. Czereszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Czereszewski probeert naar een medespeler te passen. Szmigiel kopt de bal weg. Trato rent richting de bal. Gierek verovert de bal door een tackle van achteren. Gierek schiet op doel. Czereszewski bokst de bal weg.

86e minuut.
Rucki rent richting de bal. Rucki passt de bal in één keer door. Leśnik speelt de bal door. Gierek rent richting de bal. Gierek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drapieżcy 85%, Jamaica chill-out 15%.
Drapieżcy - Jamaica chill-out 0:4