Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorniksg Jamaica chill-out
Normal Tactiek jammeD
37% Balbezit 63%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
18.1 gemiddelde waardering 31.5
weak Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Chojanecki heeft problemen om de bal te vangen. Świężawski speelt de bal door. Pernak rent richting de bal. Cisło verovert de bal door een tackle van achteren. Cisło geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Leśnik met een sublieme pass. Daar is Truszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zdunik verovert de bal door een tackle van achteren. Leśnik verovert de bal door een tackle van achteren. Leśnik geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorniksg - Jamaica chill-out 0:1

7e minuut.
Sznaucer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sznaucer met een sublieme pass. Figas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierek rent richting de bal. Gierek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorniksg - Jamaica chill-out 0:2

9e minuut.
Cisło met de inworp. Pernak rent richting de bal. Truszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Truszkowski geeft een hoge lob. Gierek heeft problemen om de bal te vangen. Kofnyt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Leśnik geeft een lange en hoge pass. Zdunik probeert de bal aan de voet te houden. Kaktus is nu in balbezit. Truszkowski onderschept slim de pass. Truszkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Figas met een snelle inworp. Zdunik is nu in balbezit. Gierek verovert de bal door een tackle van achteren. Gierek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Czoska bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło onderschept slim de pass. Cisło met een sublieme pass. Gierek is nu in balbezit. Gierek schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Romankiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szmigiel met een snelle inworp. Gierek is nu in balbezit. Gierek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cisło probeert naar een medespeler te passen. Truszkowski is nu in balbezit. Truszkowski passt de bal in één keer door. Gierek rent richting de bal. Gierek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gierek onderschept slim de pass. Gierek met een sublieme pass. Kaktus bereikt de bal nog maar net als eerste. Truszkowski onderschept slim de pass. Truszkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Zdunik rent richting de bal. Leśnik onderschept slim de pass. Leśnik passt de bal in één keer door. Daar is Gierek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gierek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorniksg - Jamaica chill-out 0:3

35e minuut.
Klungelig pakt Świężawski de bal. Szmigiel met een sublieme pass. Gierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierek haalt uit met een fantastische trap. Romankiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cisło geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Gierek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gierek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Leśnik de bal. Chojanecki is nu in balbezit. Met opzet legt Leśnik zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Leśnik moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Leśnik schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

45e minuut.
Cisło probeert naar een medespeler te passen. Truszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Truszkowski passt de bal met de wreef. Gierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierek draait met de bal, schiet en ... Kofnyt bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szmigiel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Truszkowski rent richting de bal. Truszkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorniksg 78%, Jamaica chill-out 22%.
Gorniksg - Jamaica chill-out 0:3

47e minuut.
Kaktus met een sublieme pass. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski met een sublieme pass. Gierek rent richting de bal. Gierek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sznaucer probeert naar een medespeler te passen. Truszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Truszkowski passt de bal zonder na te denken. Gierek is nu in balbezit. Gierek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kaktus is nu in balbezit. Truszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Truszkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Gierek de bal. Gierek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorniksg - Jamaica chill-out 0:4

61e minuut.
Rucki is nu in balbezit. Rucki geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Chojanecki de bal onder controle te krijgen. Gierek rent richting de bal. Gierek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Figas geeft een hoge lob. Inworp. Szmigiel met de inworp. Gierek is nu in balbezit. Gierek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Świężawski met een sublieme pass. Figas is nu in balbezit. Szmigiel verovert de bal door een tackle van achteren. Gierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Figas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki onderschept slim de pass. Rucki geeft een hoge lob. Truszkowski rent richting de bal. Truszkowski schiet op doel. Kofnyt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Gierek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorniksg - Jamaica chill-out 0:5

78e minuut.
Gierek probeert naar een medespeler te passen. Cisło heeft problemen om de bal te vangen. Cisło probeert naar een medespeler te passen. Truszkowski rent richting de bal. Truszkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorniksg - Jamaica chill-out 0:6

82e minuut.
Zdunik geeft een lange en hoge pass. Daar is Koźmiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski haalt uit met een fantastische trap. Truszkowski springt en kopt de bal. Kofnyt bokst de bal weg.

87e minuut.
Figas heeft problemen om de bal te vangen. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel speelt de bal door. Gierek is nu in balbezit. Gierek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Świężawski rent richting de bal. Szmigiel is nu in balbezit. Szmigiel met een sublieme pass. Truszkowski is nu in balbezit. Truszkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorniksg 71%, Jamaica chill-out 29%.
Gorniksg - Jamaica chill-out 0:6