Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester Dupsko lizeusze
Normal Tactiek 523
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 33.2
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Fijał heeft problemen om de bal te vangen. Ziętek onderschept slim de pass. Ziętek probeert naar een medespeler te passen. Koźbiał rent richting de bal. Koźbiał haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Rydol geeft een hoge lob. Fojut bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojut geeft een lange en hoge pass. Koźbiał rent richting de bal. Koźbiał haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Inworp. Paćkowski met de inworp. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja geeft een lange en hoge pass. Koźbiał maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Dupsko - lizeusze 0:1

14e minuut.
Skrobowski passt de bal zonder na te denken. Dyguła is nu in balbezit. Ziętek maakt een afschuwelijke overtreding. Ziętek krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Jęsiak rent richting de bal. Truteń verovert de bal door een tackle van achteren. Truteń geeft de bal voor. Koźbiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźbiał schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Truteń met een sublieme pass. Stanny rent richting de bal. Stanny passt de bal zonder na te denken. Koźbiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźbiał haalt uit met een fantastische trap. Draba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Rydol kopt de bal weg. Koźbiał probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okołowicz is nu in balbezit. Koźbiał verovert de bal door een tackle van achteren. Koźbiał schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek probeert naar een medespeler te passen. Koźbiał is nu in balbezit. Koźbiał schiet op doel. Draba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Dupsko - lizeusze 0:2

30e minuut.
Stanny rent richting de bal. Stanny passt de bal met de wreef. Koźbiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźbiał schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gajosiński de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Fijał kopt de bal weg. Paćkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paćkowski geeft de bal voor. Koźbiał is nu in balbezit. Koźbiał haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gajosiński trapt de bal weg. Ziętek kopt de bal weg. Koźbiał probeert de bal aan de voet te houden. Stanny rent richting de bal. Stanny schiet op doel. Draba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Dupsko - lizeusze 0:3

35e minuut.
Byczyński rent richting de bal. Byczyński passt de bal zonder na te denken. Koźbiał controleert de bal met de borst. Koźbiał schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Dupsko - lizeusze 0:4

44e minuut.
Byczyński rent richting de bal. Paćkowski onderschept slim de pass. Paćkowski met een sublieme pass. Koźbiał is nu in balbezit. Koźbiał draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Dupsko 80%, lizeusze 20%.
Manchester Dupsko - lizeusze 0:4

51e minuut.
Paćkowski is nu in balbezit. Paćkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Krupa de bal. Koźbiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźbiał schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja geeft een lange en hoge pass. Koźbiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźbiał draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Dupsko - lizeusze 0:5

69e minuut.
Krupa trapt de bal weg. Żulewski controleert de bal met de borst. Żulewski passt de bal zonder na te denken. Koźbiał is nu in balbezit. Koźbiał draait met de bal, schiet en ... Draba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Żulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Żulewski met een sublieme pass. Koźbiał is nu in balbezit. Koźbiał schiet op doel. Draba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Dupsko - lizeusze 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Dupsko 67%, lizeusze 33%.
Manchester Dupsko - lizeusze 0:6