Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:59
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0109
  • Stadion: Kamper no
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4291
Zaczynam się kończyć Amber Gold2
Atak z przewrotk Tactiek Ja
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 32.8
redelijk Schieten redelijk
zwak Passen zwak
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Łachowski is nu in balbezit. Łachowski geeft de bal voor. Latrofa kopt de bal weg. Włocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Włocki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Karkoszka rent richting de bal. Karkoszka met een sublieme pass. van Meir is nu in balbezit. van Meir haalt uit met een fantastische trap. Gwiazda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Amber Gold2 0:1

8e minuut.
Vučina onderschept slim de pass. Vučina geeft een hoge lob. van Meir rent richting de bal. van Meir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Amber Gold2 0:2

9e minuut.
Pęchecki met een sublieme pass. Schmittler rent richting de bal. Schmittler passt de bal in één keer door. van Meir is nu in balbezit. van Meir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Aichinger passt de bal zonder na te denken. Schmittler probeert naar een medespeler te passen. Hluboček rent richting de bal. Hluboček schiet op doel. Ćmikiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Amber Gold2 0:3

16e minuut.
Włocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurcewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vučina. Vučina krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Trębacz geeft een lange en hoge pass. Aichinger geeft de bal voor. van Meir kopt de bal weg. Hluboček is nu in balbezit. Hluboček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Laraudogoitia passt de bal zonder na te denken. Godri heeft problemen om de bal te vangen. Godri passt de bal in één keer door. Włocki is nu in balbezit. Włocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Trębacz kopt de bal weg. Hluboček is nu in balbezit. Łachowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Łachowski krijgt een gele kaart. Hluboček raakt geblesseerd tijdens het duel. Vučina neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Amber Gold2 0:4

36e minuut.
Kruszczyński met een sublieme pass. Laraudogoitia met een sublieme pass. Kurcewicz met een sublieme pass. Włocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Włocki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Karkoszka rent richting de bal. Hluboček bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszczyński begaat een overtreding. Kruszczyński krijgt een gele kaart. Hluboček is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niepsuj zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Trębacz de bal. van Meir verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Amber Gold2 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaczynam się kończyć 69%, Amber Gold2 31%.
Zaczynam się kończyć - Amber Gold2 0:5

50e minuut.
Gwiazda trapt de bal weg. Vučina kopt de bal weg. van Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. van Meir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Amber Gold2 0:6

75e minuut.
van Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučina rent richting de bal. van Meir is nu in balbezit. van Meir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kurcewicz passt de bal zonder na te denken. Włocki rent richting de bal. Włocki passt de bal in één keer door. Godri bereikt de bal nog maar net als eerste. Godri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Amber Gold2 1:6

83e minuut.
Latrofa kopt de bal weg. Klungelig pakt Włocki de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vučina. Włocki roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Włocki kan niet meer verder spelen. Kotora komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaczynam się kończyć 55%, Amber Gold2 45%.
Zaczynam się kończyć - Amber Gold2 1:6