Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:59
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0109
  • Stadion: delik Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3005
delik Zakrzów Team
Normal Tactiek GdG
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 39.4
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Drabij met een sublieme pass. Klungelig pakt Manys de bal. Buchner onderschept slim de pass. Buchner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ciężkowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Konopecki de bal. Buchner rent richting de bal. Buchner draait met de bal, schiet en ... Rumian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
delik - Zakrzów Team 0:1

8e minuut.
Galiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Berggren verovert de bal door een tackle van achteren. Berggren speelt de bal door. Janeba is nu in balbezit. Janeba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ryszka is nu in balbezit. Ryszka met een sublieme pass. Buchner rent richting de bal. Buchner haalt uit met een fantastische trap. Rumian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
delik - Zakrzów Team 0:2

14e minuut.
Sotto geeft een hoge lob. Janeba heeft problemen om de bal te vangen. Janeba passt de bal zonder na te denken. Buchner rent richting de bal. Buchner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Konopecki heeft problemen om de bal te vangen. Rosuljaš probeert naar een medespeler te passen. Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchner schiet op doel. Rumian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
delik - Zakrzów Team 0:3

20e minuut.
Janeba bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeba schiet op doel. Ciężkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buchner is nu in balbezit. Buchner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
delik - Zakrzów Team 0:4

24e minuut.
Kiciak kopt de bal weg. Berggren is nu in balbezit. Berggren passt de bal in één keer door. Janeba bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
delik - Zakrzów Team 0:5

31e minuut.
Buchner rent richting de bal. Rosuljaš is nu in balbezit. Rosuljaš speelt de bal door. Janeba is nu in balbezit. Janeba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Janeba bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeba passt de bal in één keer door. Buchner rent richting de bal. Buchner haalt uit met een fantastische trap. Rumian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
delik - Zakrzów Team 0:6

36e minuut.
Konopecki is nu in balbezit. Rosuljaš onderschept slim de pass. Rosuljaš probeert naar een medespeler te passen. Buchner rent richting de bal. Buchner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Janeba bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
delik - Zakrzów Team 0:7

43e minuut.
Rosuljaš passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Buchner de bal. Rosuljaš probeert naar een medespeler te passen. Daar is Janeba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janeba haalt uit met een fantastische trap. Rumian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Ciężkowski rent richting de bal. Ciężkowski geeft de bal voor. Inworp. Berggren met de inworp. Janeba geeft een lange en hoge pass. Rumian bokst de bal weg. Buchner is nu in balbezit. Buchner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
delik - Zakrzów Team 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: delik 66%, Zakrzów Team 34%.
delik - Zakrzów Team 0:8

46e minuut.
Janeba rent richting de bal. Janeba passt de bal met de wreef. Buchner is nu in balbezit. Buchner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
delik - Zakrzów Team 0:9

50e minuut.
Rosuljaš verovert de bal door een tackle van achteren. Rosuljaš probeert naar een medespeler te passen. Janeba heeft problemen om de bal te vangen. Rosuljaš rent richting de bal. Rosuljaš geeft de bal voor. Rumian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Buchner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rumian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
delik - Zakrzów Team 0:10

55e minuut.
Janeba bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeba passt de bal in één keer door. Buchner rent richting de bal. Buchner haalt uit met een fantastische trap. Rumian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
delik - Zakrzów Team 0:11

56e minuut.
Janeba verovert de bal door een tackle van achteren. Rosuljaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosuljaš passt de bal in één keer door. Buchner rent richting de bal. Buchner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ryszka kopt de bal weg. Janeba heeft problemen om de bal te vangen. Buchner is nu in balbezit. Buchner haalt uit met een fantastische trap. Rumian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
delik - Zakrzów Team 0:12

57e minuut.
Drabij heeft problemen om de bal te vangen. Konopecki is nu in balbezit. Buchner verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Buchner de bal. Buchner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Rumian met een harde bal richting middenveld. Rosuljaš kopt de bal weg. Buchner heeft problemen om de bal te vangen. Janeba is nu in balbezit. Janeba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Buchner geeft de bal voor. Daar is Hyjek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janeba bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeba draait met de bal, schiet en ... Rumian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
delik - Zakrzów Team 0:13

64e minuut.
Ryszka verovert de bal door een tackle van achteren. Ryszka met een sublieme pass. Buchner rent richting de bal. Buchner heeft problemen om de bal te vangen. Buchner schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
delik - Zakrzów Team 0:14

67e minuut.
Drabij geeft een lange en hoge pass. Manys controleert de bal met de borst. Akasya met een sublieme pass. Buchner rent richting de bal. Buchner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ryszka passt de bal in één keer door. Rosuljaš probeert naar een medespeler te passen. Janeba bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeba draait met de bal, schiet en ... Rumian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
delik - Zakrzów Team 0:15

77e minuut.
Kiciak is nu in balbezit. Rosuljaš verovert de bal door een tackle van achteren. Rosuljaš probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buchner de bal. Buchner haalt uit met een fantastische trap. Paal! Hyjek heeft problemen om de bal te vangen. Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rosuljaš passt de bal zonder na te denken. Buchner rent richting de bal. Janeba is nu in balbezit. Janeba haalt uit met een fantastische trap. Rumian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
delik - Zakrzów Team 0:16

88e minuut.
Ciężkowski rent richting de bal. Ciężkowski geeft een hoge lob. Inworp. Berggren met de inworp. Rosuljaš geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Rumian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Rosuljaš passt de bal in één keer door. Berggren bereikt de bal nog maar net als eerste. Berggren passt de bal met de wreef. Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
delik - Zakrzów Team 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: delik 83%, Zakrzów Team 17%.
delik - Zakrzów Team 0:17