Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Detern FC Chabry
Normal Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Orczykowski geeft een hoge lob. Inworp. Krzymiński met een snelle inworp. Daar is Pyziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyziak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Rasiak is nu in balbezit. Zakrzewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rasiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rasiak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sieniuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieniuta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Pyziak passt de bal zonder na te denken. Zakrzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zakrzewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Zakrzewski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Detern FC - Chabry 1:0

36e minuut.
Pyziak met een sublieme pass. Krzymiński rent richting de bal. Krzymiński passt de bal in één keer door. Daar is Kaleta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaleta haalt uit met een fantastische trap. Tarkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Daar is Orczykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakrzewski rent richting de bal. Rasiak maakt een afschuwelijke overtreding. Rasiak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Detern FC 36%, Chabry 64%.
Detern FC - Chabry 1:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krzymiński met de inworp. Rasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Zakrzewski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pyziak met een sublieme pass. Kaleta rent richting de bal. Kaleta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Salachna de bal onder controle te krijgen. Tarkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Detern FC - Chabry 2:0

70e minuut.
Derbin geeft de bal voor. Herbasch geeft een lange en hoge pass. Rasiak kopt de bal weg. Bożeszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożeszkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Derbin rent richting de bal. Derbin geeft een hoge lob. Uznański heeft problemen om de bal te vangen. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rasiak is nu in balbezit. Rasiak probeert naar een medespeler te passen. Radziejowski is nu in balbezit. Bożeszkowski rent richting de bal. Bożeszkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Detern FC 42%, Chabry 58%.
Detern FC - Chabry 2:0