Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lean Token Silesia Terror 1947
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Węgrzyn geeft een lange en hoge pass. Inworp. Środziński met de inworp. Brachucki rent richting de bal. Brachucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lean Token - Silesia Terror 1947 1:0

4e minuut.
Srebrowicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pacak de bal. Walendzik verovert de bal door een tackle van achteren. Walendzik draait met de bal, schiet en ... Pytloch probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lean Token - Silesia Terror 1947 1:1

5e minuut.
Brachucki met een sublieme pass. Węc heeft problemen om de bal te vangen. Maniewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maniewski krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Komor onderschept slim de pass. Komor met een sublieme pass. Pacak speelt de bal door. Środziński rent richting de bal. Środziński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Wańkowicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ogórek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maniewski is nu in balbezit. Maniewski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Songin rent richting de bal. Brachucki onderschept slim de pass. Mleczek rent richting de bal. Brachucki onderschept slim de pass. Brachucki schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Komor de bal onder controle te krijgen. Maciol is nu in balbezit. Maciol passt de bal in één keer door. Węc is nu in balbezit. Węc schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lean Token 56%, Silesia Terror 1947 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lean Token - Silesia Terror 1947 1:1

55e minuut.
Węgrzyn geeft een lange en hoge pass. Cherek kopt de bal weg. Songin heeft problemen om de bal te vangen. Węc rent richting de bal. Węc draait met de bal, schiet en ... Rydol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Daar is Cherek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komor bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cherek krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Daar is Ogórek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogórek passt de bal zonder na te denken. Maciol probeert de bal aan de voet te houden. Walendzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Walendzik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Cherek de bal onder controle te krijgen. Środziński rent richting de bal. Środziński passt de bal zonder na te denken. Węc is nu in balbezit. Węc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lean Token 54%, Silesia Terror 1947 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lean Token - Silesia Terror 1947 1:1