Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qrec Huta Arsenal Orłowo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Szut passt de bal in één keer door. Trembacz is nu in balbezit. Trembacz passt de bal in één keer door. Pesel rent richting de bal. Pesel geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szut rent richting de bal. Szut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Qrec Huta - Arsenal Orłowo 1:0

12e minuut.
Robacki speelt de bal door. Pesel heeft problemen om de bal te vangen. Pesel passt de bal in één keer door. Leduchowski heeft problemen om de bal te vangen. Leduchowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Zdun bereikt de bal nog maar net als eerste. Trembacz onderschept slim de pass. Trembacz met een sublieme pass. Leduchowski rent richting de bal. Leduchowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Qrec Huta - Arsenal Orłowo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qrec Huta 38%, Arsenal Orłowo 62%.
Qrec Huta - Arsenal Orłowo 2:0

70e minuut.
Siepka met de inworp. Pawelec rent richting de bal. Trembacz is nu in balbezit. Pawelec onderschept slim de pass. Pawelec draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Pesel onderschept slim de pass. Pesel speelt de bal door. Kondrat heeft problemen om de bal te vangen. Szut rent richting de bal. Szut schiet op doel. Wilimowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Siepka verovert de bal door een tackle van achteren. Siepka passt de bal zonder na te denken. Maćkiewicz is nu in balbezit. Pawelec rent richting de bal. Pawelec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Maćkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Plichta geeft een hoge lob. Saganowski rent richting de bal. Szut verovert de bal door een tackle van achteren. Szut draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qrec Huta 53%, Arsenal Orłowo 47%.
Qrec Huta - Arsenal Orłowo 2:0