Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zakrzów Team Amber Gold2
GdG Tactiek Ja
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 32
solide Schieten redelijk
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Aichinger geeft de bal voor. Rosuljaš is nu in balbezit. Rosuljaš passt de bal zonder na te denken. Buchner rent richting de bal. Buchner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Niepsuj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karkoszka rent richting de bal. Berggren maakt een afschuwelijke overtreding. Berggren krijgt een gele kaart.

6e minuut.
van Meir maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Kociniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Meir verovert de bal door een tackle van achteren. van Meir draait met de bal, schiet en ... Akasya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zakrzów Team - Amber Gold2 0:1

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berggren met een snelle inworp. Janeba geeft een lange en hoge pass. Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Viel heeft problemen om de bal te vangen. Berggren bereikt de bal nog maar net als eerste. Berggren passt de bal in één keer door. Buchner is nu in balbezit. Buchner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zakrzów Team - Amber Gold2 1:1

20e minuut.
Janeba rent richting de bal. Berggren geeft de bal voor. Viel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buchner is nu in balbezit. Buchner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ryszka rent richting de bal. Rosuljaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosuljaš passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Janeba de bal. Janeba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Matějiček speelt de bal door. Vučina kopt de bal weg. Karkoszka probeert de bal aan de voet te houden. Janeba rent richting de bal. Janeba draait met de bal, schiet en ... Matějiček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ryszka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buchner is nu in balbezit. Buchner geeft de bal voor. Matějiček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ärtz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zakrzów Team 39%, Amber Gold2 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zakrzów Team - Amber Gold2 1:1

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Matějiček met een harde bal richting middenveld. Sudensholm kopt de bal weg. Schmittler is nu in balbezit. Schmittler geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Vučina probeert naar een medespeler te passen. Schmittler is nu in balbezit. Schmittler passt de bal zonder na te denken. Adamastor is nu in balbezit. Adamastor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Sudensholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudensholm geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cordeanu de bal. Janeba is nu in balbezit. Janeba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Rosuljaš verovert de bal door een tackle van achteren. Rosuljaš geeft de bal voor. Latrofa verovert de bal door een tackle van achteren. Janeba kan de bal niet met de borst controleren. Janeba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Ryszka passt de bal met de wreef. Rosuljaš rent richting de bal. Rosuljaš probeert naar een medespeler te passen. Janeba bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeba haalt uit met een fantastische trap. Matějiček bokst de bal weg.

75e minuut.
Vučina rent richting de bal. Rosuljaš onderschept slim de pass. Rosuljaš passt de bal in één keer door. Buchner is nu in balbezit. Buchner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zakrzów Team 38%, Amber Gold2 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zakrzów Team - Amber Gold2 1:1