Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:55
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0109
  • Stadion: delik Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2930
delik Zaczynam się kończyć
Normal Tactiek Atak z przewrotk
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 26.8
weak Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Klungelig pakt Manys de bal. Manys speelt de bal door. Godri rent richting de bal. Jegor is nu in balbezit. Jegor geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kotora is nu in balbezit. Kotora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
delik - Zaczynam się kończyć 0:1

3e minuut.
Łachowski rent richting de bal. Łachowski probeert naar een medespeler te passen. Ciężkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotora onderschept slim de pass. Kotora schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Trębacz geeft een hoge lob. Kotora kopt de bal weg. Godri bereikt de bal nog maar net als eerste. Godri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Ćmikiewicz onderschept slim de pass. Ćmikiewicz geeft een hoge lob. Drabij is nu in balbezit. Drabij schiet op doel. Gwiazda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Manys bereikt de bal nog maar net als eerste. Manys geeft een lange en hoge pass. Drabij bereikt de bal nog maar net als eerste. Manys rent richting de bal. Manys draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pilarczyk is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pęchecki met een snelle inworp. Kurcewicz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Konopecki de bal onder controle te krijgen. Rumian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Pęchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszczyński rent richting de bal. Kruszczyński passt de bal met de wreef. Jegor rent richting de bal. Jegor geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: delik 54%, Zaczynam się kończyć 46%.
delik - Zaczynam się kończyć 0:1

51e minuut.
Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraudogoitia is nu in balbezit. Laraudogoitia passt de bal in één keer door. Godri rent richting de bal. Godri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kiciak verovert de bal door een tackle van achteren. Kiciak speelt de bal door. Manys is nu in balbezit. Manys haalt uit met een fantastische trap. Gwiazda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
delik - Zaczynam się kończyć 1:1

61e minuut.
Doeltrap. Rumian trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Górecki de bal. Kotora rent richting de bal. Kotora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kotora speelt de bal door. Godri bereikt de bal nog maar net als eerste. Godri passt de bal met de wreef. Kotora rent richting de bal. Kotora haalt uit met een fantastische trap. Rumian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Manys kopt de bal weg. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk met een sublieme pass. Drabij bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabij schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gwiazda trapt de bal weg van het doel. Kurcewicz speelt de bal door. Godri bereikt de bal nog maar net als eerste. Godri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Jegor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegor probeert naar een medespeler te passen. Galiński heeft problemen om de bal te vangen. Godri is nu in balbezit. Godri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kotora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotora passt de bal in één keer door. Godri is nu in balbezit. Godri haalt uit met een fantastische trap. Rumian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
delik - Zaczynam się kończyć 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: delik 66%, Zaczynam się kończyć 34%.
delik - Zaczynam się kończyć 1:2