Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Detern FC rowokół smołdzino
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 21
poor Schieten poor
weak Passen weak
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łącki geeft een lange en hoge pass. Plombon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Para bereikt de bal nog maar net als eerste. Para draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Zakrzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Zakrzewski passt de bal zonder na te denken. Mikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Wakacjowski met een sublieme pass. Pulkowski is nu in balbezit. Pulkowski met een sublieme pass. Plombon bereikt de bal nog maar net als eerste. Plombon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Inworp. Dydek met de inworp. Kościński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościński geeft een lange en hoge pass. Rokosza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Detern FC - rowokół smołdzino 0:1

36e minuut.
Czader bereikt de bal nog maar net als eerste. Czader geeft een lange en hoge pass. Kościński kopt de bal weg. Para bereikt de bal nog maar net als eerste. Para draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Błażej bereikt de bal nog maar net als eerste. Błażej passt de bal in één keer door. Kaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Detern FC 55%, rowokół smołdzino 45%.
Detern FC - rowokół smołdzino 0:1

52e minuut.
Sobek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krzymiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zakrzewski is nu in balbezit. Zakrzewski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Inworp. Wakacjowski met de inworp. Błażej rent richting de bal. Pulkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pulkowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kościński probeert naar een medespeler te passen. Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Plombon onderschept slim de pass. Plombon draait met de bal, schiet en ... Radziejowski probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kościński met de inworp. Para probeert naar een medespeler te passen. Plombon bereikt de bal nog maar net als eerste. Plombon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wakacjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakacjowski haalt uit met een fantastische trap. Rokosza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Detern FC - rowokół smołdzino 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Detern FC 62%, rowokół smołdzino 38%.
Detern FC - rowokół smołdzino 0:2