Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qrec Huta Lean Token
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Maćkowicz geeft de bal voor. Jamróz met een sublieme pass. Maćkowicz kopt de bal weg. Szut heeft problemen om de bal te vangen. Szut haalt uit met een fantastische trap. Jamróz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zybertowicz trapt de bal weg van het doel. Strzykalski kopt de bal weg. Leduchowski rent richting de bal. Leduchowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Wańkowicz onderschept slim de pass. Wańkowicz passt de bal met de wreef. Leduchowski is nu in balbezit. Szut bereikt de bal nog maar net als eerste. Szut draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pacak is nu in balbezit. Brochocki verovert de bal door een tackle van achteren. Brochocki geeft een hoge lob. Węc is nu in balbezit. Węc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Węc heeft problemen om de bal te vangen. Cacko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qrec Huta 42%, Lean Token 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Qrec Huta - Lean Token 0:0

55e minuut.
Tymieniecki met een snelle inworp. Brochocki heeft problemen om de bal te vangen. Brochocki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maćkowicz de bal. Maćkowicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Szut bereikt de bal nog maar net als eerste. Leduchowski rent richting de bal. Szut bereikt de bal nog maar net als eerste. Leduchowski is nu in balbezit. Leduchowski schiet op doel. Jamróz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Zybertowicz kopt de bal weg. Trembacz rent richting de bal. Trembacz speelt de bal door. Leduchowski is nu in balbezit. Leduchowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Komor is nu in balbezit. Brochocki verovert de bal door een tackle van achteren. Brochocki probeert naar een medespeler te passen. Szut rent richting de bal. Szut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qrec Huta 31%, Lean Token 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Qrec Huta - Lean Token 0:0