Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amber Gold2 delik
Ja Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 19.4
good Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Vučina kopt de bal weg. Adamastor is nu in balbezit. Hyjek begaat een overtreding. Hyjek krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Karkoszka met een snelle inworp. Vučina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučina probeert naar een medespeler te passen. Hluboček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hluboček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Meir komt het veld opgelopen. Pakksepp komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Vučina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučina passt de bal in één keer door. van Meir rent richting de bal. Pakksepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakksepp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amber Gold2 - delik 1:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ärtz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amber Gold2 34%, delik 66%.
Amber Gold2 - delik 1:0

47e minuut.
Konopecki rent richting de bal. Vučina onderschept slim de pass. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučina verovert de bal door een tackle van achteren. Vučina geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Niepsuj is nu in balbezit. Pilarczyk onderschept slim de pass. Pilarczyk speelt de bal door. van Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. van Meir haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Vučina is nu in balbezit. Pakksepp is nu in balbezit. Pakksepp probeert naar een medespeler te passen. van Meir rent richting de bal. van Meir schiet op doel. Rumian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Inworp. Schmittler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Meir rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schmittler zal de hoekschop nemen. Rumian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Aichinger onderschept slim de pass. Schmittler probeert naar een medespeler te passen. Galiński bereikt de bal nog maar net als eerste. van Meir verovert de bal door een tackle van achteren. van Meir haalt uit met een fantastische trap. Rumian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Inworp. Landefeld komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kończak onderschept slim de pass. Kończak geeft de bal voor. Landefeld kopt de bal weg. van Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. van Meir haalt uit met een fantastische trap. Rumian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amber Gold2 - delik 2:0

73e minuut.
Vučina verovert de bal door een tackle van achteren. Vučina geeft de bal voor. Klungelig pakt Ciężkowski de bal. van Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. van Meir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van Meir rent richting de bal. Ciężkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. van Meir verovert de bal door een tackle van achteren. van Meir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amber Gold2 - delik 3:0

74e minuut.
Konopecki speelt de bal door. Kiciak met een sublieme pass. Galiński rent richting de bal. van Meir rent richting de bal. van Meir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rumian met een harde bal richting middenveld. Vučina kopt de bal weg. van Meir controleert de bal met de borst. van Meir haalt uit met een fantastische trap. Rumian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amber Gold2 - delik 4:0

87e minuut.
Klungelig pakt Schmittler de bal. Inworp. Kiciak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Meir rent richting de bal. van Meir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ciężkowski trapt de bal weg van het doel. Karkoszka kopt de bal weg. Daar is van Meir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Meir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amber Gold2 - delik 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amber Gold2 23%, delik 77%.
Amber Gold2 - delik 5:0