Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lean Token Arsenal Orłowo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Komor geeft een hoge lob. Inworp. Siepka met een snelle inworp. Pawelec rent richting de bal. Pawelec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rembielak is nu in balbezit. Rembielak passt de bal zonder na te denken. Maćkiewicz rent richting de bal. Maćkiewicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pytloch de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Maćkiewicz passt de bal in één keer door. Pacak is nu in balbezit. Pawelec verovert de bal door een tackle van achteren. Pawelec haalt uit met een fantastische trap. Jamróz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lean Token - Arsenal Orłowo 0:1

15e minuut.
Środziński is nu in balbezit. Środziński probeert naar een medespeler te passen. Pawelec is nu in balbezit. Pawelec draait met de bal, schiet en ... Jamróz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lean Token - Arsenal Orłowo 0:2

19e minuut.
Kondrat speelt de bal door. Pawelec rent richting de bal. Maćkiewicz is nu in balbezit. Pawelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Jamróz met een harde bal richting middenveld. Pawelec rent richting de bal. Pacak begaat een overtreding. Pawelec raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pawelec kan niet meer verder spelen. Opioła komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Maciol passt de bal met de wreef. Wańkowicz is nu in balbezit. Wańkowicz met een sublieme pass. Maćkiewicz rent richting de bal. Maćkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lean Token 71%, Arsenal Orłowo 29%.
Lean Token - Arsenal Orłowo 0:2

61e minuut.
Rembielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Komor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rembielak. Rembielak krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Węc is nu in balbezit. Langosz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Węc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Na een snelle pass probeert Langosz de bal onder controle te krijgen. Brachucki neemt de penalty, wat een uithaal! Wilimowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lean Token - Arsenal Orłowo 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lean Token 46%, Arsenal Orłowo 54%.
Lean Token - Arsenal Orłowo 1:2