Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:53
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0109
  • Stadion: Barca18 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2810
Barca18 Amber Gold2
Normal Tactiek Ja
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 32.5
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen average


1e minuut.
Drewicz is nu in balbezit. Adamastor rent richting de bal. Drewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drewicz krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Starzec is nu in balbezit. Vučina verovert de bal door een tackle van achteren. Vučina geeft de bal voor. Hluboček rent richting de bal. Hluboček schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Bruzdewicz passt de bal zonder na te denken. Drewicz rent richting de bal. Viel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viel krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Klungelig pakt Bęben de bal. Aichinger is nu in balbezit. Aichinger geeft een hoge lob. Adamastor krijgt zijn hoofd ertegen. Waśko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barca18 - Amber Gold2 0:1

29e minuut.
Vučina met een sublieme pass. Aichinger rent richting de bal. Aichinger probeert naar een medespeler te passen. Hluboček rent richting de bal. Hluboček draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Charytanowicz probeert naar een medespeler te passen. Karkoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkoszka geeft een lange en hoge pass. Waśko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Inworp. Pakksepp komt het veld opgelopen. van Meir komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Pakksepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakksepp speelt de bal door. Rudnicki is nu in balbezit. van Meir verovert de bal door een tackle van achteren. van Meir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Schmittler komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barca18 55%, Amber Gold2 45%.
Barca18 - Amber Gold2 0:1

49e minuut.
Charytanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charytanowicz passt de bal met de wreef. Pakksepp bereikt de bal nog maar net als eerste. van Meir is nu in balbezit. van Meir haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Doeltrap. Landefeld komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Schmittler geeft de bal voor. Klungelig pakt Ärtz de bal. van Meir met een sublieme pass. Landefeld rent richting de bal. Landefeld draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mowlik passt de bal zonder na te denken. Bruzdewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viel. Viel krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barca18 68%, Amber Gold2 32%.
Barca18 - Amber Gold2 0:1