Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rowokół smołdzino Zaczynam się kończyć
Attack Tactiek Atak z przewrotk
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 25.8
waardeloos Schieten redelijk
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Oleszko probeert naar een medespeler te passen. Pulkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Ćmikiewicz de bal. Para bereikt de bal nog maar net als eerste. Para haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rowokół smołdzino - Zaczynam się kończyć 1:0

26e minuut.
Kruszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kruszczyński geeft de bal voor. Czader is nu in balbezit. Oszczep onderschept slim de pass. Oszczep schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Sobek geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kurcewicz zal de hoekschop nemen. Godri maakt een snoekduik en kopt de bal. Oleszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rowokół smołdzino - Zaczynam się kończyć 1:1

44e minuut.
Laraudogoitia speelt de bal door. Mikuła rent richting de bal. Godri onderschept slim de pass. Godri schiet op doel. Oleszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rowokół smołdzino - Zaczynam się kończyć 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rowokół smołdzino 51%, Zaczynam się kończyć 49%.
rowokół smołdzino - Zaczynam się kończyć 1:2

46e minuut.
Laraudogoitia speelt de bal door. Oszczep bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszczep passt de bal in één keer door. Godri is nu in balbezit. Godri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Kurcewicz de bal. Kurcewicz passt de bal met de wreef. Oszczep is nu in balbezit. Laraudogoitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraudogoitia speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
rowokół smołdzino - Zaczynam się kończyć 1:3

65e minuut.
Wakacjowski geeft een hoge lob. Kościński rent richting de bal. Łachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Para onderschept slim de pass. Para haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Czader is nu in balbezit. Czader geeft de bal voor. Daar is Łachowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Para is nu in balbezit. Para draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mikuła geeft een lange en hoge pass. Kościński rent richting de bal. Kościński passt de bal met de wreef. Plombon rent richting de bal. Para rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Łachowski rent richting de bal. Łachowski geeft een hoge lob. Mikuła rent richting de bal. Godri verovert de bal door een tackle van achteren. Godri schiet op doel. Oleszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Łącki geeft de bal voor. Kościński kan de bal niet met de borst controleren. Jegor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jegor krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rowokół smołdzino 52%, Zaczynam się kończyć 48%.
rowokół smołdzino - Zaczynam się kończyć 1:3