Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qrec Huta Detern FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Błażej met de inworp. Pyziak probeert de bal met de borst te controleren. Leduchowski onderschept slim de pass. Szut rent richting de bal. Szut draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Leduchowski passt de bal met de wreef. Tymieniecki met een sublieme pass. Trembacz probeert naar een medespeler te passen. Szut is nu in balbezit. Szut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Qrec Huta - Detern FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qrec Huta 47%, Detern FC 53%.
Qrec Huta - Detern FC 1:0

58e minuut.
Pazurek is nu in balbezit. Szut is nu in balbezit. Szut probeert naar een medespeler te passen. Leduchowski is nu in balbezit. Leduchowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Qrec Huta - Detern FC 2:0

65e minuut.
Pesel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trembacz geeft een lange en hoge pass. Daar is Herbasch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szut rent richting de bal. Radziejowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Qrec Huta - Detern FC 3:0

75e minuut.
Pyziak heeft problemen om de bal te vangen. Leduchowski rent richting de bal. Szut bereikt de bal nog maar net als eerste. Szut draait met de bal, schiet en ... Leduchowski probeert de bal aan de voet te houden. Rokosza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Inworp. Brochocki met een snelle inworp. Pyziak rent richting de bal. Leduchowski onderschept slim de pass. Leduchowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qrec Huta 45%, Detern FC 55%.
Qrec Huta - Detern FC 3:0