Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ConeTeam Zaczynam się kończyć
Normal Tactiek Atak z przewrotk
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30 gemiddelde waardering 29.9
good Schieten average
average Passen average
weak Verdedigen average


5e minuut.
Davis met een sublieme pass. Zadylak is nu in balbezit. Zadylak speelt de bal door. Stancarone rent richting de bal. Stancarone draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Davis is nu in balbezit. Ćmikiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Davis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Davis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Agüero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ConeTeam - Zaczynam się kończyć 1:0

26e minuut.
Daar is Davis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davis passt de bal met de wreef. Stancarone is nu in balbezit. Stancarone haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ćmikiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Stancarone rent richting de bal. Stancarone schiet op doel. Agüero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Ylänne met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durka met een snelle inworp. Kurcewicz is nu in balbezit. Kurcewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ylänne bokst de bal weg. Włocki springt en kopt de bal. Ylänne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ConeTeam - Zaczynam się kończyć 1:1

35e minuut.
Stancarone verovert de bal door een tackle van achteren. Stancarone met een sublieme pass. Dzierżak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszczep bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszczep haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ConeTeam - Zaczynam się kończyć 1:2

38e minuut.
Dzierżak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwas verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrwas speelt de bal door. Włocki rent richting de bal. Włocki draait met de bal, schiet en ... Ylänne bokst de bal weg. Jegor is nu in balbezit. Jegor draait met de bal, schiet en ... Ylänne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jegor rent richting de bal. Ylänne speelt de bal door. Kruszczyński kopt de bal weg. Włocki rent richting de bal. Włocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ConeTeam - Zaczynam się kończyć 1:3

43e minuut.
Daar is Dzierżak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolano bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszczep begaat een overtreding. Kolano moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kolano kan niet meer verder spelen. Picheta komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Trębacz is nu in balbezit. Trębacz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zając met de inworp. Davis geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stancarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancarone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ConeTeam 58%, Zaczynam się kończyć 42%.
ConeTeam - Zaczynam się kończyć 1:3

53e minuut.
Durka kopt de bal weg. Oszczep bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszczep passt de bal zonder na te denken. Włocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Włocki schiet op doel. Ylänne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Trębacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurcewicz passt de bal zonder na te denken. Włocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Włocki schiet op doel. Ylänne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ConeTeam - Zaczynam się kończyć 1:4

56e minuut.
Kurcewicz geeft de bal voor. Zapatrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Oszczep rent richting de bal. Oszczep draait met de bal, schiet en ... Ylänne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ConeTeam - Zaczynam się kończyć 1:5

63e minuut.
Kruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalić verovert de bal door een tackle van achteren. Nalić passt de bal in één keer door. Davis rent richting de bal. Davis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ćmikiewicz geeft de bal voor. Kurcewicz probeert naar een medespeler te passen. Włocki is nu in balbezit. Zapatrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapatrowicz passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Picheta is nu in balbezit. Durka verovert de bal door een tackle van achteren. Durka met een sublieme pass. Oszczep rent richting de bal. Oszczep schiet op doel. Ylänne bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ConeTeam 56%, Zaczynam się kończyć 44%.
ConeTeam - Zaczynam się kończyć 1:5