Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silesia Terror 1947 Amber Gold2
442 Tactiek Ja
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 33.8
average Schieten good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Niepsuj speelt de bal door. Mleczek heeft problemen om de bal te vangen. Adamastor onderschept slim de pass. Hluboček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hluboček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia Terror 1947 - Amber Gold2 0:1

5e minuut.
Mleczek passt de bal met de wreef. Walendzik is nu in balbezit. Walendzik passt de bal zonder na te denken. Popiołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiołek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Matějiček niet meer kan verder spelen. Hopping komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Viel rent richting de bal. Viel probeert naar een medespeler te passen. Adamastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamastor schiet op doel. Węgrzyn probeert de bal aan de voet te houden. Rydol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Karkoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Odzimkowski rent richting de bal. Odzimkowski probeert naar een medespeler te passen. Adamastor is nu in balbezit. Adamastor draait met de bal, schiet en ... Rydol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Vučina passt de bal met de wreef. Karkoszka is nu in balbezit. Karkoszka passt de bal in één keer door. Hluboček is nu in balbezit. Hluboček haalt uit met een fantastische trap. Rydol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Cherek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rokita komt het veld opgelopen. van Meir komt het veld opgelopen. Niepsuj zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Adamastor kopt de bal weg. van Meir is nu in balbezit. van Meir draait met de bal, schiet en ... Rydol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia Terror 1947 - Amber Gold2 0:2

32e minuut.
Pakksepp komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia Terror 1947 66%, Amber Gold2 34%.
Silesia Terror 1947 - Amber Gold2 0:2

47e minuut.
Inworp. Ärtz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Meir is nu in balbezit. van Meir draait met de bal, schiet en ... Rydol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia Terror 1947 - Amber Gold2 0:3

54e minuut.
Vučina rent richting de bal. Vučina passt de bal in één keer door. Pakksepp speelt de bal door. van Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. van Meir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Doeltrap. Rydol trapt de bal weg. Karkoszka kopt de bal weg. Pakksepp rent richting de bal. Pakksepp schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van Meir bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia Terror 1947 - Amber Gold2 0:4

57e minuut.
Vučina geeft de bal voor. Pakksepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Węgrzyn krijgt een gele kaart. Pakksepp is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Meir neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia Terror 1947 - Amber Gold2 0:5

57e minuut.
Popiołek passt de bal in één keer door. Mleczek is nu in balbezit. van Meir begaat een overtreding. van Meir krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Vučina rent richting de bal. Vučina met een sublieme pass. van Meir is nu in balbezit. van Meir geeft een lange en hoge pass. Pakksepp geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia Terror 1947 - Amber Gold2 0:6

61e minuut.
van Meir heeft problemen om de bal te vangen. Węgrzyn is nu in balbezit. van Meir onderschept slim de pass. Pakksepp is nu in balbezit. Pakksepp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia Terror 1947 - Amber Gold2 0:7

62e minuut.
Landefeld komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Aichinger geeft een hoge lob. van Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mieleszko. van Meir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ärtz komt bij de bal en schiet. Rydol bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia Terror 1947 - Amber Gold2 0:8

65e minuut.
Ogórek kopt de bal weg. Daar is Popiołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popiołek speelt de bal door. van Meir is nu in balbezit. van Meir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Popiołek is nu in balbezit. Popiołek passt de bal in één keer door. Niepsuj met een sublieme pass. Landefeld rent richting de bal. Landefeld schiet op doel. Rydol bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Viel rent richting de bal. Viel geeft een lange en hoge pass. van Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is van Meir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Meir haalt uit met een fantastische trap. Rydol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ärtz zal de hoekschop nemen. van Meir rent richting de bal. van Meir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Vučina kopt de bal weg. Klungelig pakt Węgrzyn de bal. Landefeld rent richting de bal. Landefeld haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia Terror 1947 - Amber Gold2 0:9

80e minuut.
Popiołek probeert naar een medespeler te passen. Walendzik rent richting de bal. Landefeld verovert de bal door een tackle van achteren. Vučina rent richting de bal. Vučina geeft de bal voor. Rydol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Srebrowicz kopt de bal weg. Rydol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Klungelig pakt Landefeld de bal. Landefeld speelt de bal door. van Meir rent richting de bal. van Meir haalt uit met een fantastische trap. Rydol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia Terror 1947 - Amber Gold2 0:10

86e minuut.
Rydol trapt de bal weg van het doel. Daar is Karkoszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karkoszka passt de bal in één keer door. Landefeld rent richting de bal. Landefeld schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia Terror 1947 78%, Amber Gold2 22%.
Silesia Terror 1947 - Amber Gold2 0:10