Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 19:59
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0109
  • Stadion: Chabry Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2743
Chabry delik
Attack Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Sieniuta is nu in balbezit. Sieniuta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Uznański de bal. Bożeszkowski is nu in balbezit. Bożeszkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Manys bereikt de bal nog maar net als eerste. Renusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Manys onderschept slim de pass. Manys haalt uit met een fantastische trap. Salachna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chabry - delik 0:1

12e minuut.
Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Uznański onderschept slim de pass. Uznański met een sublieme pass. Sieniuta rent richting de bal. Sieniuta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chabry - delik 1:1

22e minuut.
Kotecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uznański bereikt de bal nog maar net als eerste. Uznański speelt de bal door. Kotecki rent richting de bal. Kotecki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Karwat met een sublieme pass. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap. Salachna heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chabry - delik 1:2

36e minuut.
Rumian trapt de bal weg van het doel. Konopecki rent richting de bal. Konopecki geeft de bal voor. Manys rent richting de bal. Manys schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chabry 46%, delik 54%.
Chabry - delik 1:2

51e minuut.
Kiciak rent richting de bal. Uznański onderschept slim de pass. Uznański speelt de bal door. Sieniuta is nu in balbezit. Sieniuta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kiciak onderschept slim de pass. Kiciak passt de bal zonder na te denken. Manys rent richting de bal. Manys schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Salachna kan de bal niet met de borst controleren. Manys bereikt de bal nog maar net als eerste. Manys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chabry - delik 1:3

70e minuut.
Renusz is nu in balbezit. Kiciak is nu in balbezit. Renusz begaat een overtreding. Kiciak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

83e minuut.
Klungelig pakt Manys de bal. Salachna rent richting de bal. Salachna geeft een hoge lob. Bożeszkowski is nu in balbezit. Bożeszkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kotecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotecki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bożeszkowski de bal. Sieniuta is nu in balbezit. Sieniuta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chabry 46%, delik 54%.
Chabry - delik 1:3