Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Detern FC Zakrzów Team
Normal Tactiek GdG
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 36.1
poor Schieten very good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Berggren met een snelle inworp. Rosuljaš rent richting de bal. Rosuljaš passt de bal in één keer door. Janeba is nu in balbezit. Janeba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Latoń geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ryszka met een snelle inworp. Buchner rent richting de bal. Buchner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Sudensholm verovert de bal door een tackle van achteren. Rosuljaš met een sublieme pass. Janeba bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Janeba de bal. Janeba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Rosuljaš is nu in balbezit. Rosuljaš met een sublieme pass. Janeba rent richting de bal. Janeba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Detern FC - Zakrzów Team 0:1

20e minuut.
Rosuljaš onderschept slim de pass. Rosuljaš speelt de bal door. Buchner rent richting de bal. Buchner draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Radziejowski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rosuljaš passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Buchner de bal. Herbasch speelt de bal door. Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchner draait met de bal, schiet en ... Rokosza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rosuljaš is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berggren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosuljaš is nu in balbezit. Rosuljaš geeft een hoge lob. Buchner springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Detern FC - Zakrzów Team 0:2

30e minuut.
Ryszka kopt de bal weg. Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Latoń krijgt een gele kaart. Buchner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ryszka met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ryszka speelt de bal door. Sudensholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosuljaš met een sublieme pass. Janeba rent richting de bal. Janeba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Detern FC - Zakrzów Team 0:3

33e minuut.
Ryszka rent richting de bal. Ryszka passt de bal met de wreef. Buchner is nu in balbezit. Buchner haalt uit met een fantastische trap. Rokosza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Detern FC - Zakrzów Team 0:4

38e minuut.
Radziejowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Berggren met een snelle inworp. Klungelig pakt Rosuljaš de bal. Rosuljaš geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rosuljaš speelt de bal door. Janeba bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeba passt de bal zonder na te denken. Buchner is nu in balbezit. Buchner haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Buchner rent richting de bal. Janeba is nu in balbezit. Buchner is nu in balbezit. Buchner draait met de bal, schiet en ... Rokosza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Detern FC - Zakrzów Team 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Detern FC 76%, Zakrzów Team 24%.
Detern FC - Zakrzów Team 0:5

46e minuut.
Rosuljaš passt de bal met de wreef. Janeba is nu in balbezit. Janeba met een sublieme pass. Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Buchner draait met de bal, schiet en ... Berggren is nu in balbezit. Berggren probeert naar een medespeler te passen. Janeba is nu in balbezit. Janeba haalt uit met een fantastische trap. Rokosza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Sudensholm onderschept slim de pass. Rosuljaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosuljaš passt de bal in één keer door. Janeba is nu in balbezit. Janeba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Doeltrap. Rokosza trapt de bal weg van het doel. Ryszka kopt de bal weg. Daar is Buchner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buchner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Latoń geeft de bal voor. Sudensholm met een sublieme pass. Janeba is nu in balbezit. Buchner is nu in balbezit. Buchner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Buchner rent richting de bal. Buchner passt de bal zonder na te denken. Janeba heeft problemen om de bal te vangen. Janeba draait met de bal, schiet en ... Rokosza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Rosuljaš geeft de bal voor. Janeba bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeba geeft de bal voor. Buchner heeft problemen om de bal te vangen. Buchner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Rosuljaš kan de bal niet met de borst controleren. Rosuljaš speelt de bal door. Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchner draait met de bal, schiet en ... Rokosza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Detern FC - Zakrzów Team 0:6

66e minuut.
Berggren passt de bal met de wreef. Ryszka is nu in balbezit. Ryszka probeert naar een medespeler te passen. Buchner is nu in balbezit. Buchner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Janeba is nu in balbezit. Buchner rent richting de bal. Janeba bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Detern FC - Zakrzów Team 0:7

79e minuut.
Pyziak rent richting de bal. Rosuljaš verovert de bal door een tackle van achteren. Rosuljaš passt de bal met de wreef. Janeba rent richting de bal. Janeba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ryszka met een sublieme pass. Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Buchner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buchner schiet op doel. Rokosza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Detern FC - Zakrzów Team 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Detern FC 76%, Zakrzów Team 24%.
Detern FC - Zakrzów Team 0:8