Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 19:59
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0109
  • Stadion: Kamper no
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3959
Zaczynam się kończyć Silesia Terror 1947
Atak z przewrotk Tactiek 442
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 19.2
adequate Schieten average
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Godri rent richting de bal. Godri passt de bal met de wreef. Laraudogoitia is nu in balbezit. Laraudogoitia schiet op doel. Na een snelle pass probeert Srebrowicz de bal onder controle te krijgen. Rydol bokst de bal weg. Oszczep rent richting de bal. Oszczep draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Silesia Terror 1947 1:0

16e minuut.
Jegor met de inworp. Ogórek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogórek passt de bal met de wreef. Pęchecki is nu in balbezit. Laraudogoitia geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Trębacz speelt de bal door. Daar is Oszczep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurcewicz met een sublieme pass. Godri is nu in balbezit. Godri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Maniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Songin bereikt de bal nog maar net als eerste. Songin passt de bal in één keer door. Walendzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Walendzik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kurcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurcewicz speelt de bal door. Laraudogoitia met een sublieme pass. Godri is nu in balbezit. Godri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Silesia Terror 1947 2:0

40e minuut.
Mieleszko kopt de bal weg. Laraudogoitia is nu in balbezit. Songin begaat een overtreding. Laraudogoitia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kruszczyński wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Silesia Terror 1947 3:0

41e minuut.
Trębacz geeft de bal voor. Inworp. Cherek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walendzik rent richting de bal. Walendzik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaczynam się kończyć 39%, Silesia Terror 1947 61%.
Zaczynam się kończyć - Silesia Terror 1947 3:0

46e minuut.
Cherek rent richting de bal. Cherek passt de bal in één keer door. Laraudogoitia probeert naar een medespeler te passen. Godri bereikt de bal nog maar net als eerste. Godri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Ogórek passt de bal met de wreef. Songin bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraudogoitia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laraudogoitia krijgt een gele kaart. Songin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Songin kan niet meer verder spelen. Rokita komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Kruszczyński is nu in balbezit. Kruszczyński geeft een hoge lob. Kurcewicz heeft problemen om de bal te vangen. Oszczep is nu in balbezit. Laraudogoitia geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Mieleszko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kruszczyński met de inworp. Jegor rent richting de bal. Jegor geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kruszczyński rent richting de bal. Kruszczyński geeft een lange en hoge pass. Węgrzyn rent richting de bal. Godri onderschept slim de pass. Godri schiet op doel. Rydol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Rokita is nu in balbezit. Jegor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rokita is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mleczek met een snel genomen vrije trap. Trębacz controleert de bal met de borst. Walendzik rent richting de bal. Walendzik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Jegor probeert naar een medespeler te passen. Pęchecki is nu in balbezit. Pęchecki geeft een lange en hoge pass. Oszczep bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszczep draait met de bal, schiet en ... Rydol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Godri is nu in balbezit. Godri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Silesia Terror 1947 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaczynam się kończyć 35%, Silesia Terror 1947 65%.
Zaczynam się kończyć - Silesia Terror 1947 4:0