Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amber Gold2 Lean Token
Ja Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Pakksepp met een sublieme pass. Ärtz is nu in balbezit. Landefeld rent richting de bal. Landefeld schiet op doel. Zybertowicz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Karkoszka neemt de hoekschop. Ärtz rent richting de bal. Ärtz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Karkoszka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brachucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Viel verovert de bal door een tackle van achteren. Karkoszka rent richting de bal. Karkoszka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Wańkowicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karkoszka met de inworp. Pakksepp probeert de bal met de borst te controleren. Pakksepp geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amber Gold2 37%, Lean Token 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Amber Gold2 - Lean Token 0:0

46e minuut.
Hluboček komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Pacak is nu in balbezit. Landefeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Landefeld passt de bal met de wreef. Hluboček rent richting de bal. Hluboček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak probeert naar een medespeler te passen. Komor probeert naar een medespeler te passen. Hluboček is nu in balbezit. Hluboček draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Doeltrap. Pytloch met een harde bal richting middenveld. Viel kopt de bal weg. Hluboček rent richting de bal. Karkoszka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Adamastor verovert de bal door een tackle van achteren. Adamastor geeft een lange en hoge pass. Wańkowicz is nu in balbezit. Hluboček verovert de bal door een tackle van achteren. Hluboček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Komor bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmittler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmittler probeert naar een medespeler te passen. Hluboček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hluboček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amber Gold2 - Lean Token 1:0

74e minuut.
Zybertowicz geeft de bal voor. Inworp. Karkoszka met een snelle inworp. Hluboček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hluboček geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Landefeld rent richting de bal. Landefeld draait met de bal, schiet en ... Jamróz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Jamróz probeert naar een medespeler te passen. Ärtz rent richting de bal. Ärtz speelt de bal door. Hluboček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hluboček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amber Gold2 - Lean Token 2:0

80e minuut.
Karkoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkoszka geeft een hoge lob. Wańkowicz kopt de bal weg. Landefeld is nu in balbezit. Landefeld haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amber Gold2 33%, Lean Token 67%.
Amber Gold2 - Lean Token 2:0