Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ConeTeam Qrec Huta
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 18.3
adequate Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Leduchowski met een sublieme pass. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis passt de bal zonder na te denken. Stancarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancarone draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Doeltrap. Ylänne met een harde bal richting middenveld. Davis kopt de bal weg. Stancarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancarone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Davis verovert de bal door een tackle van achteren. Davis geeft een lange en hoge pass. Stancarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancarone haalt uit met een fantastische trap. Cacko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ConeTeam - Qrec Huta 1:0

26e minuut.
Plichta geeft de bal voor. Dzierżak kopt de bal weg. Tymieniecki rent richting de bal. Stancarone onderschept slim de pass. Stancarone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Trembacz met een sublieme pass. Zapatrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szut verovert de bal door een tackle van achteren. Szut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ConeTeam - Qrec Huta 1:1

33e minuut.
Stancarone is nu in balbezit. Robacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancarone verovert de bal door een tackle van achteren. Stancarone schiet op doel. Cacko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ConeTeam - Qrec Huta 2:1

35e minuut.
Klungelig pakt Maćkowicz de bal. Davis rent richting de bal. Davis passt de bal in één keer door. Stancarone is nu in balbezit. Stancarone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ConeTeam 38%, Qrec Huta 62%.
ConeTeam - Qrec Huta 2:1

48e minuut.
Szut is nu in balbezit. Zapatrowicz probeert naar een medespeler te passen. Szut rent richting de bal. Leduchowski rent richting de bal. Leduchowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ConeTeam - Qrec Huta 2:2

59e minuut.
Zając met een sublieme pass. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis geeft een lange en hoge pass. Stancarone rent richting de bal. Stancarone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ConeTeam - Qrec Huta 3:2

69e minuut.
Zadylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadylak passt de bal in één keer door. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis geeft een hoge lob. Stancarone bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Plichta geeft een lange en hoge pass. Nalić rent richting de bal. Nalić geeft een lange en hoge pass. Stancarone is nu in balbezit. Stancarone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Plichta heeft problemen om de bal te vangen. Stancarone rent richting de bal. Cacko met een sublieme pass. Leduchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leduchowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ylänne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Davis passt de bal in één keer door. Dzierżak speelt de bal door. Nalić probeert naar een medespeler te passen. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Zadylak passt de bal in één keer door. Stancarone rent richting de bal. Stancarone haalt uit met een fantastische trap. Plichta probeert de bal aan de voet te houden. Cacko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ConeTeam 35%, Qrec Huta 65%.
ConeTeam - Qrec Huta 3:2