Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THFC Spurs FC Abarth
532 2.0 Tactiek V205r1
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.2 gemiddelde waardering 39.9
weak Schieten solid
average Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Miś passt de bal met de wreef. Karpów geeft een hoge lob. Daar is Kordecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuchta is nu in balbezit. Ciuchta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Mäger is nu in balbezit. Mäger geeft een lange en hoge pass. N`Gom rent richting de bal. N`Gom haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Oleszko met een harde bal richting middenveld. Morgan kopt de bal weg. Ciuchta rent richting de bal. N`Gom rent richting de bal. N`Gom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
THFC Spurs - FC Abarth 0:1

8e minuut.
Mełgieś met een snelle inworp. Mäger bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäger passt de bal in één keer door. Ciuchta rent richting de bal. Ciuchta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Oleszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Mäger verovert de bal door een tackle van achteren. Mäger met een sublieme pass. N`Gom rent richting de bal. Ciuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
THFC Spurs - FC Abarth 0:2

25e minuut.
Saganowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Saganowski speelt de bal door. N`Gom rent richting de bal. N`Gom draait met de bal, schiet en ... Oleszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ciuchta verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuchta speelt de bal door. N`Gom is nu in balbezit. N`Gom draait met de bal, schiet en ... Oleszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Dyoniziak onderschept slim de pass. Karpiuk geeft de bal voor. Ciuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchta haalt uit met een fantastische trap. Oleszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
THFC Spurs - FC Abarth 0:3

35e minuut.
Ciuchta onderschept slim de pass. Ciuchta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mełgieś de bal. Ciuchta rent richting de bal. Ciuchta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Morgan is nu in balbezit. Morgan passt de bal zonder na te denken. Mełgieś probeert naar een medespeler te passen. Ciuchta is nu in balbezit. Ciuchta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
THFC Spurs - FC Abarth 0:4

44e minuut.
Dyoniziak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dan met een snelle inworp. N`Gom kan de bal niet met de borst controleren. N`Gom draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
THFC Spurs - FC Abarth 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THFC Spurs 75%, FC Abarth 25%.
THFC Spurs - FC Abarth 0:5

46e minuut.
N`Gom raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zancu komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Kordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchta is nu in balbezit. Mäger rent richting de bal. Daar is Ciuchta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuchta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mełgieś rent richting de bal. Mełgieś geeft de bal voor. Daar is Grube, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zancu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
THFC Spurs - FC Abarth 0:6

59e minuut.
Udrea probeert naar een medespeler te passen. Mełgieś rent richting de bal. Mełgieś passt de bal in één keer door. Ciuchta rent richting de bal. Ciuchta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
THFC Spurs - FC Abarth 0:7

62e minuut.
Inworp. Dan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zancu is nu in balbezit. Zancu haalt uit met een fantastische trap. Oleszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THFC Spurs - FC Abarth 0:8

67e minuut.
Dan heeft problemen om de bal te vangen. Dan geeft een hoge lob. Grube heeft problemen om de bal te vangen. Zancu rent richting de bal. Zancu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Mełgieś onderschept slim de pass. Mełgieś geeft een lange en hoge pass. Ciuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchta schiet op doel. Oleszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
THFC Spurs - FC Abarth 0:9

70e minuut.
Tatarkiewicz passt de bal in één keer door. Grube is nu in balbezit. Grube passt de bal in één keer door. Ciuchta rent richting de bal. Ciuchta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Karpiuk kopt de bal weg. Ryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszko geeft een lange en hoge pass. Ciuchta is nu in balbezit. Ciuchta draait met de bal, schiet en ... Oleszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zancu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Miś geeft een hoge lob. Mäger kopt de bal weg. Zancu rent richting de bal. Zancu schiet op doel. Oleszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THFC Spurs - FC Abarth 0:10

78e minuut.
Saganowski probeert de bal met de borst te controleren. Morgan rent richting de bal. Saganowski maakt een afschuwelijke overtreding. Saganowski krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Morgan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ryszko met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Grube de bal. Zancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zancu schiet op doel. Oleszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THFC Spurs - FC Abarth 0:11

81e minuut.
Dyoniziak passt de bal met de wreef. Grube is nu in balbezit. Zancu verovert de bal door een tackle van achteren. Zancu draait met de bal, schiet en ... Oleszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gut heeft problemen om de bal te vangen. Ciuchta rent richting de bal. Ciuchta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
THFC Spurs - FC Abarth 0:12

85e minuut.
Mełgieś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mełgieś met een sublieme pass. Ciuchta is nu in balbezit. Ciuchta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
THFC Spurs - FC Abarth 0:13

88e minuut.
Dan met de inworp. Klungelig pakt Zancu de bal. Zancu probeert naar een medespeler te passen. Ciuchta is nu in balbezit. Ciuchta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
THFC Spurs - FC Abarth 0:14

89e minuut.
Ciuchta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Słomowski de bal. Zancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zancu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THFC Spurs 77%, FC Abarth 23%.
THFC Spurs - FC Abarth 0:14