Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Muszelkowe Świry KP Piła
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Doeltrap. Kosider trapt de bal weg. Cudowski probeert naar een medespeler te passen. Luźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bambosz passt de bal in één keer door. Daar is Kupisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasieńczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz onderschept slim de pass. Kupisz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bambosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambosz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Górski rent richting de bal. Cudowski onderschept slim de pass. Cudowski met een sublieme pass. Luźny is nu in balbezit. Luźny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Muszelkowe Świry - KP Piła 1:0

32e minuut.
Fałat is nu in balbezit. Luźny is nu in balbezit. Fałat bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny onderschept slim de pass. Luźny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muszelkowe Świry 52%, KP Piła 48%.
Muszelkowe Świry - KP Piła 1:0

50e minuut.
Bambosz rent richting de bal. Orczykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Kosider de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Muszelkowe Świry - KP Piła 1:1

56e minuut.
Witkowski geeft de bal voor. Ruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruszczyński probeert naar een medespeler te passen. Kupisz is nu in balbezit. Kupisz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Livre is nu in balbezit. Bambosz onderschept slim de pass. Bambosz met een sublieme pass. Kupisz is nu in balbezit. Kupisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Muszelkowe Świry - KP Piła 1:2

64e minuut.
Luźny is nu in balbezit. Mięśniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luźny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Obuchowicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Witkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pożegowiak. Witkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Witkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal!

66e minuut.
Orczykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Orczykowski passt de bal zonder na te denken. Marciński rent richting de bal. Bambosz rent richting de bal. Bambosz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bambosz is nu in balbezit. Marciński verovert de bal door een tackle van achteren. Marciński geeft een lange en hoge pass. Luźny rent richting de bal. Luźny haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Ruszczyński met een sublieme pass. Orczykowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ociesa. Ociesa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muszelkowe Świry 52%, KP Piła 48%.
Muszelkowe Świry - KP Piła 1:2