Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quit Game TSSQN
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Pniewski probeert naar een medespeler te passen. Nuckowski rent richting de bal. Konarzewski is nu in balbezit. Odrowąż verovert de bal door een tackle van achteren. Odrowąż schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quit Game - TSSQN 1:0

15e minuut.
Muciek geeft een lange en hoge pass. Sadłowski kopt de bal weg. Bartołowicz probeert naar een medespeler te passen. Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kićko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quit Game - TSSQN 1:1

25e minuut.
Knobel probeert naar een medespeler te passen. Odrowąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek verovert de bal door een tackle van achteren. Drezdenko verovert de bal door een tackle van achteren. Drezdenko haalt uit met een fantastische trap. Jerzak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Momot onderschept slim de pass. Momot geeft de bal voor. Muciek kopt de bal weg. Kićko controleert de bal met de borst. Kićko schiet op doel. Jasiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bartołowicz onderschept slim de pass. Kićko rent richting de bal. Kićko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quit Game 48%, TSSQN 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Quit Game - TSSQN 1:1

54e minuut.
Drezdenko is nu in balbezit. Drezdenko speelt de bal door. Odrowąż rent richting de bal. Odrowąż haalt uit met een fantastische trap. Jerzak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quit Game - TSSQN 2:1

56e minuut.
Momot geeft de bal voor. Strzelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuckowski speelt de bal door. Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kićko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quit Game 38%, TSSQN 62%.
Quit Game - TSSQN 2:1