Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olimpix FC Abarth
Normal Tactiek V205r1
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 45.2
poor Schieten very good
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen solid


3e minuut.
Trevlakis verovert de bal door een tackle van achteren. Trevlakis geeft een lange en hoge pass. Ladino kopt de bal weg. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpix - FC Abarth 0:1

11e minuut.
Grebe passt de bal met de wreef. Gramczewski rent richting de bal. Vlieberghe verovert de bal door een tackle van achteren. Vlieberghe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpix - FC Abarth 0:2

12e minuut.
Daar is Ladino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potocki begaat een overtreding. Ladino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zancu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vlieberghe springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Wattamaleo heeft problemen om de bal te vangen. Wattamaleo geeft een hoge lob. Sæmundsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Ladino de bal. Ladino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpix - FC Abarth 0:3

27e minuut.
Inworp. Wattamaleo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sæmundsson rent richting de bal. Sæmundsson geeft een lange en hoge pass. Ladino springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zancu verovert de bal door een tackle van achteren. Sæmundsson rent richting de bal. Sæmundsson geeft de bal voor. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Zancu probeert naar een medespeler te passen. Vlieberghe kan de bal niet met de borst controleren. Vlieberghe probeert naar een medespeler te passen. Ladino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladino schiet op doel. Kraśnicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpix - FC Abarth 0:4

43e minuut.
Gmoch geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grebe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sæmundsson rent richting de bal. Sæmundsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpix - FC Abarth 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpix 73%, FC Abarth 27%.
olimpix - FC Abarth 0:5

48e minuut.
Ladino is nu in balbezit. Ladino met een sublieme pass. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap. Gramczewski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpix - FC Abarth 0:6

50e minuut.
Zaloga geeft de bal voor. Zancu kopt de bal weg. Ladino probeert de bal met de borst te controleren. Sæmundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæmundsson haalt uit met een fantastische trap. Kraśnicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpix - FC Abarth 0:7

51e minuut.
Monczka heeft problemen om de bal te vangen. Potocki rent richting de bal. Ladino rent richting de bal. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpix - FC Abarth 0:8

56e minuut.
Grebe passt de bal in één keer door. Sæmundsson rent richting de bal. Sæmundsson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vlieberghe de bal. Vlieberghe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Monczka rent richting de bal. Zancu onderschept slim de pass. Zancu geeft de bal voor. Vlieberghe is nu in balbezit. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpix - FC Abarth 0:9

66e minuut.
Ladino probeert de bal aan de voet te houden. Sæmundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæmundsson probeert naar een medespeler te passen. Vlieberghe rent richting de bal. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpix - FC Abarth 0:10

71e minuut.
Hegedüs probeert de bal met de borst te controleren. Sæmundsson speelt de bal door. Gramczewski rent richting de bal. Vlieberghe onderschept slim de pass. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap. Kraśnicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpix - FC Abarth 0:11

78e minuut.
Zaloga geeft een hoge lob. Camacho kopt de bal weg. Zancu speelt de bal door. Ladino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladino schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpix - FC Abarth 0:12

83e minuut.
Trevlakis verovert de bal door een tackle van achteren. Trevlakis geeft de bal voor. Vlieberghe kopt de bal weg. Ladino rent richting de bal. Ladino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Monczka onderschept slim de pass. Hegedüs onderschept slim de pass. Hegedüs met een sublieme pass. Ladino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Zancu rent richting de bal. Sæmundsson is nu in balbezit. Sæmundsson geeft een lange en hoge pass. Grebe rent richting de bal. Grebe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpix 82%, FC Abarth 18%.
olimpix - FC Abarth 0:12