Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Adisonki TSSQN
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski passt de bal in één keer door. Kićko rent richting de bal. Kićko schiet op doel. Gorzawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Adisonki - TSSQN 0:1

11e minuut.
Dzieciuch kopt de bal weg. Daar is Kardasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pniewski is nu in balbezit. Kićko rent richting de bal. Kićko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Pniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeszutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko passt de bal zonder na te denken. Trojanowski is nu in balbezit. Trojanowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Muciek met de inworp. Nuckowski rent richting de bal. Nuckowski passt de bal in één keer door. Bartołowicz is nu in balbezit. Bartołowicz geeft een hoge lob. Gorzawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Adisonki 47%, TSSQN 53%.
FC Adisonki - TSSQN 0:1

52e minuut.
Bartołowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bartołowicz met een sublieme pass. Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski is nu in balbezit. Pniewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Pniewski schiet op doel. Przedpełski probeert de bal aan de voet te houden. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gorzawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Przedpełski de bal. Kićko is nu in balbezit. Kićko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Kardasz de bal. Pniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Pniewski probeert naar een medespeler te passen. Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kićko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kićko rent richting de bal. Kićko met een sublieme pass. Daar is Wilkoszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Samborski geeft een hoge lob. Kićko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Słaby. Słaby krijgt een gele kaart. Kićko raakt geblesseerd tijdens het duel. Nuckowski met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Adisonki 59%, TSSQN 41%.
FC Adisonki - TSSQN 0:1