Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 20:00
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0110
  • Stadion: HUB
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 19215
FC Abarth Jaga Lututów
V205r1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
48 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 19.9
zeer goed Schieten slecht
goed Passen zwak
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Ziemnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Sæmundsson rent richting de bal. Halicki begaat een overtreding. Halicki krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Sæmundsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zancu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ladino krijgt zijn hoofd ertegen. Maślanka heeft problemen om de bal te vangen. Ladino onderschept slim de pass. Ladino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Abarth - Jaga Lututów 1:0

2e minuut.
Hegedüs geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bako de bal. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Grebe is nu in balbezit. Grebe geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ladino de bal onder controle te krijgen. Vlieberghe rent richting de bal. Vlieberghe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Bako de bal onder controle te krijgen. Nowosad speelt de bal door. Zancu kopt de bal weg. Ladino is nu in balbezit. Ladino schiet op doel. Nowosad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sæmundsson met een sublieme pass. Ladino is nu in balbezit. Ladino passt de bal zonder na te denken. Vlieberghe probeert de bal met de borst te controleren. Vlieberghe draait met de bal, schiet en ... Nowosad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Abarth - Jaga Lututów 2:0

10e minuut.
Grebe heeft problemen om de bal te vangen. Marcinkowski is nu in balbezit. Grebe verovert de bal door een tackle van achteren. Ladino is nu in balbezit. Ladino haalt uit met een fantastische trap. Nowosad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Camacho probeert naar een medespeler te passen. Ladino rent richting de bal. Ladino geeft een lange en hoge pass. Vlieberghe heeft problemen om de bal te vangen. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap. Nowosad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Maślanka trapt de bal weg van het doel. Zancu kopt de bal weg. Daar is Vlieberghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ladino is nu in balbezit. Ladino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Abarth - Jaga Lututów 3:0

21e minuut.
Lelka met een sublieme pass. Sæmundsson is nu in balbezit. Sæmundsson passt de bal zonder na te denken. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zancu probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Sæmundsson de bal onder controle te krijgen. Ladino is nu in balbezit. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Trevlakis verovert de bal door een tackle van achteren. Trevlakis probeert naar een medespeler te passen. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bako de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nowosad bokst de bal weg.

27e minuut.
Zancu met een sublieme pass. Sæmundsson rent richting de bal. Sæmundsson met een sublieme pass. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Inworp. Wattamaleo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziemnicki rent richting de bal. Zancu onderschept slim de pass. Zancu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kuźma bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæmundsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sæmundsson met een sublieme pass. Ladino is nu in balbezit. Ladino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Abarth - Jaga Lututów 4:0

33e minuut.
Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe met een sublieme pass. Ladino is nu in balbezit. Ladino draait met de bal, schiet en ... Nowosad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Abarth - Jaga Lututów 5:0

35e minuut.
Lelka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grebe met een snelle inworp. Ladino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Zancu onderschept slim de pass. Zancu geeft een lange en hoge pass. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Abarth - Jaga Lututów 6:0

40e minuut.
Halicki heeft problemen om de bal te vangen. Vlieberghe rent richting de bal. Vlieberghe passt de bal met de wreef. Wattamaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattamaleo geeft een hoge lob. Nowosad bokst de bal weg. Vlieberghe is nu in balbezit. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Abarth - Jaga Lututów 7:0

43e minuut.
Ladino is nu in balbezit. Ladino probeert naar een medespeler te passen. Vlieberghe rent richting de bal. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Abarth - Jaga Lututów 8:0

45e minuut.
Trevlakis met een sublieme pass. Grebe rent richting de bal. Grebe passt de bal zonder na te denken. Vlieberghe is nu in balbezit. Vlieberghe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Abarth 21%, Jaga Lututów 79%.
FC Abarth - Jaga Lututów 8:0

46e minuut.
Grebe met de inworp. Ladino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladino geeft een lange en hoge pass. Vlieberghe is nu in balbezit. Vlieberghe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lelka is nu in balbezit. Lelka geeft de bal voor. Klungelig pakt Piekutowski de bal. Ladino is nu in balbezit. Ladino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Wattamaleo kopt de bal weg. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe passt de bal zonder na te denken. Ladino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Abarth - Jaga Lututów 9:0

49e minuut.
Inworp. Grebe met de inworp. Sæmundsson geeft de bal voor. Vlieberghe springt en kopt de bal. Nowosad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Abarth - Jaga Lututów 10:0

51e minuut.
Ziemnicki rent richting de bal. Zancu verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Lelka zijn tegenspeler op de grond. Lelka krijgt een gele kaart. Zancu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

54e minuut.
Wattamaleo geeft de bal voor. Nowosad speelt de bal door. Daar is Hegedüs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hegedüs geeft een lange en hoge pass. Vlieberghe geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Daar is Maślanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grebe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ladino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Abarth - Jaga Lututów 11:0

56e minuut.
Ziemnicki heeft problemen om de bal te vangen. Kuźma is nu in balbezit. Kuźma passt de bal met de wreef. Grebe rent richting de bal. Grebe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nowosad trapt de bal weg van het doel. Chatziathanasiou kopt de bal weg. Klungelig pakt Vlieberghe de bal. Vlieberghe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Zancu onderschept slim de pass. Sæmundsson is nu in balbezit. Sæmundsson probeert naar een medespeler te passen. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Abarth - Jaga Lututów 12:0

63e minuut.
Wattamaleo is nu in balbezit. Wattamaleo geeft een lange en hoge pass. Daar is Bako, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sæmundsson rent richting de bal. Sæmundsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Hegedüs met een sublieme pass. Klungelig pakt Vlieberghe de bal. Ladino is nu in balbezit. Vlieberghe is nu in balbezit. Vlieberghe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Nowosad trapt de bal weg. Grebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Grebe geeft een hoge lob. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Abarth - Jaga Lututów 13:0

69e minuut.
Halicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Halicki probeert naar een medespeler te passen. Lelka heeft problemen om de bal te vangen. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Camacho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camacho geeft de bal voor. Ladino kopt de bal weg. Grebe is nu in balbezit. Grebe geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Grebe is nu in balbezit. Grebe met een sublieme pass. Ladino rent richting de bal. Ladino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Abarth - Jaga Lututów 14:0

75e minuut.
Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe speelt de bal door. Ladino rent richting de bal. Ladino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Abarth - Jaga Lututów 15:0

76e minuut.
Wattamaleo rent richting de bal. Wattamaleo met een sublieme pass. Sæmundsson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maślanka de bal. Ladino rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sæmundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladino rent richting de bal. Sæmundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladino is nu in balbezit. Ladino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Szombierski geeft een hoge lob. Sæmundsson is nu in balbezit. Sæmundsson passt de bal in één keer door. Ladino is nu in balbezit. Ladino draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Abarth 17%, Jaga Lututów 83%.
FC Abarth - Jaga Lututów 15:0