Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Muszelkowe Świry Działdowo
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Elas geeft de bal voor. Gibadło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hołowczyc is nu in balbezit. Hołowczyc haalt uit met een fantastische trap. Połącarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Tokarski heeft problemen om de bal te vangen. Marciński rent richting de bal. Marciński passt de bal zonder na te denken. Luźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Marciński geeft de bal voor. Luźny is nu in balbezit. Luźny schiet op doel. Breś probeert de bal aan de voet te houden. Wolfram maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Małysa rent richting de bal. Marciński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Małysa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Przewoźnik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tokarski kopt de bal weg. Obuchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hołowczyc rent richting de bal. Hołowczyc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muszelkowe Świry 52%, Działdowo 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Muszelkowe Świry - Działdowo 0:0

46e minuut.
Hołowczyc is nu in balbezit. Cudowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudowski verovert de bal door een tackle van achteren. Cudowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Cudowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudowski passt de bal zonder na te denken. Luźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Tokarski met een sublieme pass. Cudowski is nu in balbezit. Cudowski speelt de bal door. Luźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muszelkowe Świry 39%, Działdowo 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Muszelkowe Świry - Działdowo 0:0