Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaga Lututów TSSQN
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Parys heeft problemen om de bal te vangen. Konarzewski onderschept slim de pass. Konarzewski probeert naar een medespeler te passen. Halicki is nu in balbezit. Halicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaga Lututów 56%, TSSQN 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jaga Lututów - TSSQN 0:0

56e minuut.
Klungelig pakt Konarzewski de bal. Lelka verovert de bal door een tackle van achteren. Lelka passt de bal zonder na te denken. Halicki is nu in balbezit. Halicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaga Lututów - TSSQN 1:0

61e minuut.
Bako kopt de bal weg. Lelka heeft problemen om de bal te vangen. Lelka met een sublieme pass. Halicki rent richting de bal. Halicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaga Lututów - TSSQN 2:0

64e minuut.
Jerzak speelt de bal door. Kuźma kopt de bal weg. Muciek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Halicki rent richting de bal. Halicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kuźma is nu in balbezit. Pniewski is nu in balbezit. Pniewski passt de bal met de wreef. Kićko is nu in balbezit. Kićko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kącki met een sublieme pass. Bartołowicz is nu in balbezit. Bartołowicz met een sublieme pass. Daar is Kićko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kićko haalt uit met een fantastische trap. Nowosad bokst de bal weg. Kićko is nu in balbezit. Kićko draait met de bal, schiet en ... Bako probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaga Lututów - TSSQN 2:1

88e minuut.
Nuckowski verovert de bal door een tackle van achteren. Nuckowski passt de bal zonder na te denken. Halicki heeft problemen om de bal te vangen. Halicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaga Lututów - TSSQN 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaga Lututów 48%, TSSQN 52%.
Jaga Lututów - TSSQN 3:1