Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaga Lututów Działdowo
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Hołowczyc onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lelka. Hołowczyc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grylewski met een snel genomen vrije trap. Daar is Hołowczyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elas bereikt de bal nog maar net als eerste. Elas haalt uit met een fantastische trap. Nowosad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Kniaź is nu in balbezit. Kniaź speelt de bal door. Hołowczyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hołowczyc haalt uit met een fantastische trap. Nowosad werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaga Lututów - Działdowo 0:1

24e minuut.
Piekutowski speelt de bal door. Ziemnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lach rent richting de bal. Ziemnicki onderschept slim de pass. Ziemnicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jaga Lututów - Działdowo 1:1

33e minuut.
Breś geeft een lange en hoge pass. Inworp. Parys met een snelle inworp. Ziemnicki rent richting de bal. Ziemnicki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kulisz rent richting de bal. Halicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulisz begaat een overtreding. Halicki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Halicki kan niet meer verder spelen. Bulek komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kuźma neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Wolfram verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaga Lututów 49%, Działdowo 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jaga Lututów - Działdowo 1:1

69e minuut.
Piekutowski passt de bal in één keer door. Ziemnicki rent richting de bal. Ziemnicki passt de bal in één keer door. Bulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Elas is nu in balbezit. Marcinkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkowski passt de bal in één keer door. Bulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Parys is nu in balbezit. Przewoźnik onderschept slim de pass. Ziemnicki onderschept slim de pass. Parys bereikt de bal nog maar net als eerste. Parys geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kulisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemnicki passt de bal in één keer door. Bulek is nu in balbezit. Bulek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaga Lututów 53%, Działdowo 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jaga Lututów - Działdowo 1:1