Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nakło nad Notecią FC Abarth
Normal Tactiek V205r1
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 43.5
poor Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen good


8e minuut.
Vlieberghe verovert de bal door een tackle van achteren. Vlieberghe speelt de bal door. Klungelig pakt Ladino de bal. Ladino schiet op doel. Frydrych werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nakło nad Notecią - FC Abarth 0:1

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Ladino de bal onder controle te krijgen. Wolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæmundsson onderschept slim de pass. Ladino is nu in balbezit. Ladino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Inworp. Wattamaleo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zancu is nu in balbezit. Zancu geeft een hoge lob. Vlieberghe springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nakło nad Notecią - FC Abarth 0:2

16e minuut.
Camacho geeft een lange en hoge pass. Vlieberghe kopt de bal weg. Ladino is nu in balbezit. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kameczura is nu in balbezit. Grebe verovert de bal door een tackle van achteren. Grebe speelt de bal door. Ladino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nakło nad Notecią - FC Abarth 0:3

20e minuut.
Śmiglewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæmundsson probeert naar een medespeler te passen. Ladino is nu in balbezit. Vlieberghe rent richting de bal. Vlieberghe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pazderski is nu in balbezit. Pazderski passt de bal in één keer door. Wojna rent richting de bal. Ladino onderschept slim de pass. Ladino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

25e minuut.
Sæmundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sæmundsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sæmundsson komt bij de bal en schiet. Frydrych maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nakło nad Notecią - FC Abarth 0:4

28e minuut.
Zancu passt de bal zonder na te denken. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe speelt de bal door. Ladino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Zancu onderschept slim de pass. Zancu met een sublieme pass. Ladino is nu in balbezit. Ladino haalt uit met een fantastische trap. Frydrych maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nakło nad Notecią - FC Abarth 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nakło nad Notecią 81%, FC Abarth 19%.
FC Nakło nad Notecią - FC Abarth 0:5

50e minuut.
Ladino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæmundsson is nu in balbezit. Wojtowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sæmundsson rent richting de bal. Sæmundsson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Na een snelle pass probeert Vlieberghe de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Śmiglewski rent richting de bal. Sæmundsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sæmundsson probeert naar een medespeler te passen. Ladino rent richting de bal. Ladino geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Zancu rent richting de bal. Sæmundsson met een sublieme pass. Vlieberghe is nu in balbezit. Vlieberghe draait met de bal, schiet en ... Frydrych maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hegedüs speelt de bal door. Wojna kan de bal niet met de borst controleren. Vlieberghe rent richting de bal. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap. Frydrych werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nakło nad Notecią - FC Abarth 0:6

68e minuut.
Drzewiński kopt de bal weg. Hegedüs is nu in balbezit. Hegedüs geeft een hoge lob. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nakło nad Notecią - FC Abarth 0:7

73e minuut.
Wojtowicz rent richting de bal. Zancu verovert de bal door een tackle van achteren. Kameczura bereikt de bal nog maar net als eerste. Zancu verovert de bal door een tackle van achteren. Zancu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nakło nad Notecią - FC Abarth 0:8

76e minuut.
Klungelig pakt Sæmundsson de bal. Sæmundsson passt de bal in één keer door. Wojtowicz is nu in balbezit. Ladino onderschept slim de pass. Ladino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Vlieberghe draait met de bal, schiet en ... Wojna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sæmundsson is nu in balbezit. Sæmundsson passt de bal met de wreef. Ladino rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nakło nad Notecią - FC Abarth 0:9

79e minuut.
Frydrych met een harde bal richting middenveld. Grebe kopt de bal weg. Ladino is nu in balbezit. Ladino schiet op doel. Frydrych probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Frydrych met een harde bal richting middenveld. Grebe kopt de bal weg. Ladino rent richting de bal. Ladino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nakło nad Notecią - FC Abarth 0:10

83e minuut.
Sæmundsson met een sublieme pass. Grebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Grebe met een sublieme pass. Ladino is nu in balbezit. Ladino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Zancu geeft een hoge lob. Daar is Wojna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlieberghe is nu in balbezit. Vlieberghe schiet op doel. Frydrych werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nakło nad Notecią - FC Abarth 0:11

89e minuut.
Sæmundsson draait met de bal, schiet en ... Wojtowicz probeert de bal aan de voet te houden. Vlieberghe is nu in balbezit. Vlieberghe schiet op doel. Frydrych probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nakło nad Notecią - FC Abarth 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nakło nad Notecią 82%, FC Abarth 18%.
FC Nakło nad Notecią - FC Abarth 0:12