Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Adisonki KP Piła
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Mięśniak passt de bal zonder na te denken. Bambosz rent richting de bal. Kupisz rent richting de bal. Kupisz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gorzawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Rzeszutko speelt de bal door. Pala rent richting de bal. Fałat is nu in balbezit. Pala verovert de bal door een tackle van achteren. Pala draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ćwiąkała bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Rzeszutko verovert de bal door een tackle van achteren. Ruszczyński rent richting de bal. Rzeszutko onderschept slim de pass. Pala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pala draait met de bal, schiet en ... Ćwiąkała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Pala heeft problemen om de bal te vangen. Ruszczyński rent richting de bal. Pala verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeszutko is nu in balbezit. Rzeszutko haalt uit met een fantastische trap. Ćwiąkała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Kardasz passt de bal zonder na te denken. Rzeszutko rent richting de bal. Rzeszutko probeert naar een medespeler te passen. Pala rent richting de bal. Pala haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Krzyżan met een sublieme pass. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruszczyński met een sublieme pass. Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pożegowiak geeft een hoge lob. Inworp. Kasztan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Rzeszutko de bal. Rzeszutko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Adisonki - KP Piła 1:0

44e minuut.
Rzeszutko rent richting de bal. Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski geeft een hoge lob. Kupisz is nu in balbezit. Kupisz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Adisonki 48%, KP Piła 52%.
FC Adisonki - KP Piła 1:0

50e minuut.
Wilkoszewski heeft problemen om de bal te vangen. Wilkoszewski geeft de bal voor. Rzeszutko probeert naar een medespeler te passen. Pala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pala draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ćwiąkała maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Pożegowiak speelt de bal door. Klungelig pakt Rzeszutko de bal. Pala rent richting de bal. Rzeszutko rent richting de bal. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ... Ćwiąkała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Kardasz is nu in balbezit. Bambosz verovert de bal door een tackle van achteren. Bambosz probeert naar een medespeler te passen. Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ruszczyński geeft een hoge lob. Berdys rent richting de bal. Berdys passt de bal in één keer door. Bambosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambosz draait met de bal, schiet en ... Gorzawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Matuszek geeft een hoge lob. Berdys rent richting de bal. Kupisz verovert de bal door een tackle van achteren. Kupisz schiet op doel. Gorzawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Adisonki - KP Piła 1:1

75e minuut.
Daar is Pala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mięśniak met een sublieme pass. Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko is nu in balbezit. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ... Ćwiąkała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Inworp. Mięśniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bambosz probeert naar een medespeler te passen. Kupisz rent richting de bal. Kupisz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Adisonki 44%, KP Piła 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Adisonki - KP Piła 1:1