Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ac Krisx Legia Warszawa Muszelkowe Świry
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Klungelig pakt Cudowski de bal. Cudowski passt de bal in één keer door. Witkowski is nu in balbezit. Witkowski geeft de bal voor. Luźny springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Tokarski is nu in balbezit. Rastafariański verovert de bal door een tackle van achteren. Rastafariański passt de bal in één keer door. Cegielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cegielski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Krisx Legia Warszawa - Muszelkowe Świry 1:0

6e minuut.
Jasieńczyk rent richting de bal. Jasieńczyk geeft de bal voor. Osial probeert de bal aan de voet te houden. Luźny rent richting de bal. Luźny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cegielski met een sublieme pass. Rząsa rent richting de bal. Sarnowski begaat een overtreding. Sarnowski krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Osial geeft een hoge lob. Inworp. Rząsa met een snelle inworp. Cudowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Krisx Legia Warszawa 46%, Muszelkowe Świry 54%.
Ac Krisx Legia Warszawa - Muszelkowe Świry 1:0

49e minuut.
Połącarz met een harde bal richting middenveld. Cudowski kopt de bal weg. Rastafariański is nu in balbezit. Cegielski rent richting de bal. Cegielski haalt uit met een fantastische trap. Połącarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Sarnowski is nu in balbezit. Sarnowski geeft de bal voor. Cegielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cegielski schiet op doel. Połącarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Krisx Legia Warszawa - Muszelkowe Świry 2:0

65e minuut.
Cegielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarski verovert de bal door een tackle van achteren. Tokarski met een sublieme pass. Klungelig pakt Rastafariański de bal. Rastafariański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Jurgielewicz met een sublieme pass. Rastafariański is nu in balbezit. Rastafariański passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cegielski de bal. Cegielski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Rastafariański met een sublieme pass. Tokarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurgielewicz onderschept slim de pass. Rastafariański is nu in balbezit. Rastafariański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Krisx Legia Warszawa 38%, Muszelkowe Świry 62%.
Ac Krisx Legia Warszawa - Muszelkowe Świry 2:0