Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 19:51
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0110
  • Stadion: PM Team Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2976
PM Team FC Abarth
Normal Tactiek V205r1
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 42.8
weak Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen good


6e minuut.
Stęplowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grebe. Stęplowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stęplowski met een snel genomen vrije trap. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trevlakis met de inworp. Grebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Grebe geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vlieberghe rent richting de bal. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PM Team - FC Abarth 0:1

9e minuut.
Widzisz passt de bal in één keer door. Wattamaleo is nu in balbezit. Widzisz maakt een afschuwelijke overtreding. Widzisz krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Wattamaleo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hegedüs zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vlieberghe kopt de bal weg. Klungelig pakt Ladino de bal. Ladino draait met de bal, schiet en ... Dyjak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Stęplowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevlakis onderschept slim de pass. Trevlakis passt de bal met de wreef. Vlieberghe rent richting de bal. Vlieberghe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hegedüs geeft een lange en hoge pass. Barbarski is nu in balbezit. Vlieberghe verovert de bal door een tackle van achteren. Vlieberghe draait met de bal, schiet en ... Zamcur werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Widzisz de bal. Dan is nu in balbezit. Vlieberghe rent richting de bal. Vlieberghe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PM Team - FC Abarth 0:2

44e minuut.
Daar is Vlieberghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dan rent richting de bal. Dan met een sublieme pass. Klungelig pakt Ladino de bal. Ladino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PM Team 80%, FC Abarth 20%.
PM Team - FC Abarth 0:2

47e minuut.
Stęplowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan onderschept slim de pass. Dan probeert naar een medespeler te passen. Ladino rent richting de bal. Ladino draait met de bal, schiet en ... Zamcur bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Grebe speelt de bal door. Dan is nu in balbezit. Dan passt de bal zonder na te denken. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PM Team - FC Abarth 0:3

57e minuut.
Grebe geeft een hoge lob. Dyjak kan de bal niet met de borst controleren. Grebe met een sublieme pass. Vlieberghe is nu in balbezit. Vlieberghe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PM Team - FC Abarth 0:4

58e minuut.
Wasilkowski probeert naar een medespeler te passen. Suchecki heeft problemen om de bal te vangen. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Wattamaleo speelt de bal door. Hegedüs is nu in balbezit. Hegedüs probeert naar een medespeler te passen. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Suchecki rent richting de bal. Hegedüs onderschept slim de pass. Hegedüs geeft een lange en hoge pass. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Zancu is nu in balbezit. Zancu geeft een lange en hoge pass. Dyjak is nu in balbezit. Ladino onderschept slim de pass. Ladino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PM Team - FC Abarth 0:5

71e minuut.
Camacho geeft de bal voor. Vlieberghe is nu in balbezit. Vlieberghe passt de bal in één keer door. Ladino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Widzisz is nu in balbezit. Zancu onderschept slim de pass. Zancu passt de bal zonder na te denken. Ladino rent richting de bal. Ladino schiet op doel. Zamcur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ladino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladino schiet op doel. Zamcur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Zancu onderschept slim de pass. Zancu geeft de bal voor. Daar is Vlieberghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ladino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PM Team - FC Abarth 0:6

78e minuut.
Widzisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattamaleo rent richting de bal. Widzisz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Widzisz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

79e minuut.
Ladino kopt de bal weg. Zamcur probeert naar een medespeler te passen. Hegedüs geeft een lange en hoge pass. Vlieberghe is nu in balbezit. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Suchecki is nu in balbezit. Zancu verovert de bal door een tackle van achteren. Zancu met een sublieme pass. Ladino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladino schiet op doel. Zamcur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vlieberghe rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PM Team - FC Abarth 0:7

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zamcur niet meer kan verder spelen. Fedak komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Wattamaleo met de inworp. Zancu rent richting de bal. Zancu geeft de bal voor. Klungelig pakt Vlieberghe de bal. Vlieberghe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PM Team 80%, FC Abarth 20%.
PM Team - FC Abarth 0:7