Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-28 19:55
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0110
  • Stadion: PM Team Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2264
PM Team Wikingowie Południa
Normal Tactiek 541
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 29.8
poor Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Muñoz onderschept slim de pass. Muñoz speelt de bal door. Isoba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nevejans de bal. Nevejans draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Korwin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korwin probeert naar een medespeler te passen. Barbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevejans verovert de bal door een tackle van achteren. Nevejans draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Fedak met een harde bal richting middenveld. Suchecki kopt de bal weg. Bogdanović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wasilkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasilkowski schiet op doel. Mosiej bokst de bal weg.

18e minuut.
Daar is Stęplowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nevejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Isoba speelt de bal door. Nevejans rent richting de bal. Nevejans haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Fedak met een harde bal richting middenveld. Mandula kopt de bal weg. Klungelig pakt Barbarski de bal. Nevejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevejans draait met de bal, schiet en ... Fedak bokst de bal weg.

30e minuut.
Krzetuski heeft problemen om de bal te vangen. Nevejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęplowski rent richting de bal. Nevejans verovert de bal door een tackle van achteren. Nevejans haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Fedak met een harde bal richting middenveld. Muñoz geeft een lange en hoge pass. Barbarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nevejans is nu in balbezit. Nevejans haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Muñoz met een sublieme pass. Isoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Isoba passt de bal met de wreef. Nevejans rent richting de bal. Nevejans schiet op doel. Fedak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PM Team - Wikingowie Południa 0:1

44e minuut.
Daar is Krzetuski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nevejans rent richting de bal. Krzetuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevejans verovert de bal door een tackle van achteren. Nevejans haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PM Team 70%, Wikingowie Południa 30%.
PM Team - Wikingowie Południa 0:1

73e minuut.
Kancia passt de bal zonder na te denken. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suchecki. Suchecki krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Nevejans verovert de bal door een tackle van achteren. Isoba is nu in balbezit. Nevejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevejans draait met de bal, schiet en ... Fedak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PM Team - Wikingowie Południa 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PM Team 53%, Wikingowie Południa 47%.
PM Team - Wikingowie Południa 0:2