Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ćmachowo FC MKS Kabury Szczecin
lm Tactiek 442 kabura
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.1 gemiddelde waardering 31.9
weak Schieten good
weak Passen average
weak Verdedigen average


2e minuut.
Kotucz speelt de bal door. Kurdubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdubski geeft de bal voor. Graniczka rent richting de bal. Graniczka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosman speelt de bal door. Graniczka is nu in balbezit. Jerzak rent richting de bal. Jerzak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Wilmowicz probeert naar een medespeler te passen. Lantigua rent richting de bal. Lantigua speelt de bal door. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Fedak is nu in balbezit. Graniczka verovert de bal door een tackle van achteren. Graniczka passt de bal in één keer door. Kurdubski is nu in balbezit. Kurdubski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Graniczka rent richting de bal. Jerzak is nu in balbezit. Podpora is nu in balbezit. Jerzak verovert de bal door een tackle van achteren. Jerzak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Lantigua speelt de bal door. Kopiska bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilmowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Wilmowicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ćmachowo FC 54%, MKS Kabury Szczecin 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ćmachowo FC - MKS Kabury Szczecin 0:0

47e minuut.
Wilmowicz probeert de bal aan de voet te houden. Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua passt de bal met de wreef. Cortina rent richting de bal. Cortina haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ćmachowo FC - MKS Kabury Szczecin 0:1

56e minuut.
Kotucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua verovert de bal door een tackle van achteren. Lantigua probeert naar een medespeler te passen. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina schiet op doel. Piróg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. Kotucz is nu in balbezit. Kotucz probeert naar een medespeler te passen. Kopiska rent richting de bal. Kopiska schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicu onderschept slim de pass. Velicu probeert naar een medespeler te passen. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ćmachowo FC 52%, MKS Kabury Szczecin 48%.
Ćmachowo FC - MKS Kabury Szczecin 0:1