Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Masakra Sopot FC Wacki
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Chrzanowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bojkiewicz de bal onder controle te krijgen. Chrzanowski is nu in balbezit. Chrzanowski schiet op doel. Gatner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masakra Sopot - FC Wacki 0:1

11e minuut.
Kawa controleert de bal met de borst. Kawa passt de bal met de wreef. Szatan controleert de bal met de borst. Szatan draait met de bal, schiet en ... Gatner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masakra Sopot - FC Wacki 0:2

33e minuut.
Rączka met een sublieme pass. Orbitek is nu in balbezit. Orbitek geeft een lange en hoge pass. Szatan is nu in balbezit. Szatan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Masakra Sopot - FC Wacki 0:3

39e minuut.
Mrózek trapt de bal weg. Chrzanowski kopt de bal weg. Gładysiak is nu in balbezit. Szatan is nu in balbezit. Szatan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masakra Sopot 68%, FC Wacki 32%.
Masakra Sopot - FC Wacki 0:3

46e minuut.
Szatan passt de bal met de wreef. Słodyczka is nu in balbezit. Słodyczka passt de bal in één keer door. Niedźwiedzki is nu in balbezit. Niedźwiedzki geeft de bal voor. Mrózek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bryl probeert de bal met de borst te controleren. Bryl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Niedźwiedzki kopt de bal weg. Kulawiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawiak met een sublieme pass. Klungelig pakt Płomiński de bal. Płomiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Rączka speelt de bal door. Orbitek is nu in balbezit. Orbitek probeert naar een medespeler te passen. Szatan rent richting de bal. Szatan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wawrzak met de inworp. Gładysiak rent richting de bal. Chrzanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chrzanowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński speelt de bal door. Bryl rent richting de bal. Bryl haalt uit met een fantastische trap. Mrózek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masakra Sopot 44%, FC Wacki 56%.
Masakra Sopot - FC Wacki 0:3