Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al-Cringe Bombeiros
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Jelec met een snelle inworp. Zasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasławski passt de bal zonder na te denken. Garbień is nu in balbezit. Garbień draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mularczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jedynasiak rent richting de bal. Szerfen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Szerfen naar de kleedkamers voor een vroege douche.

11e minuut.
Jedynasiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jedynasiak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kwaśnik heeft problemen om de bal te vangen. Lato met een sublieme pass. Garbień is nu in balbezit. Garbień haalt uit met een fantastische trap. Paal!

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Jedynasiak de bal onder controle te krijgen. Talar met een sublieme pass. Mareczek is nu in balbezit. Patriak rent richting de bal. Patriak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Żuralski trapt de bal weg van het doel. Oleszak kopt de bal weg. Daar is Kwaśnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Oleszak speelt de bal door. Garbień bereikt de bal nog maar net als eerste. Malanowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malanowski krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Zasławski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krasuski komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Świniorek rent richting de bal. Świniorek passt de bal zonder na te denken. Oleszak is nu in balbezit. Oleszak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Cringe - Bombeiros 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al-Cringe 59%, Bombeiros 41%.
Al-Cringe - Bombeiros 0:1

55e minuut.
Malanowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jedynasiak met de inworp. Oleszak is nu in balbezit. Oleszak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mareczek speelt de bal door. Oleszak is nu in balbezit. Met opzet legt Pawelczyk zijn tegenspeler op de grond. Oleszak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

87e minuut.
Malanowski met de inworp. Mularczyk met een sublieme pass. Inworp. Jedynasiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krasuski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Talar geeft de bal voor. Pawelczyk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jelec de bal onder controle te krijgen. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al-Cringe 63%, Bombeiros 37%.
Al-Cringe - Bombeiros 0:1