Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zaspa Gdansk 2017 Ćmachowo FC
mistrzostwo Tactiek lm
55% Balbezit 45%
22% Spel op eigen helft 78%
13 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
45.5 gemiddelde waardering 33.9
excellent Schieten weak
good Passen average
average Verdedigen average


3e minuut.
Rejkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Balcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcewicz probeert naar een medespeler te passen. Suchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Ćmachowo FC 1:0

9e minuut.
Daar is Sigrasitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wypych bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypych passt de bal in één keer door. Balcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcewicz draait met de bal, schiet en ... Paal!

10e minuut.
Wypych kopt de bal weg. Koralmaz kan de bal niet met de borst controleren. Balcewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Balcewicz haalt uit met een fantastische trap. Sigrasitis probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Wypych passt de bal zonder na te denken. Balcewicz rent richting de bal. Balcewicz passt de bal met de wreef. Suchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Suchecki geeft de bal voor. Miłkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koralmaz is nu in balbezit. Balcewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Balcewicz haalt uit met een fantastische trap. Piróg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaspa Gdansk 2017 15%, Ćmachowo FC 85%.
Zaspa Gdansk 2017 - Ćmachowo FC 1:0

48e minuut.
Balcewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Balcewicz speelt de bal door. Suchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchecki draait met de bal, schiet en ... Sigrasitis probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcewicz draait met de bal, schiet en ... Piróg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dynak neemt de hoekschop. Balcewicz rent richting de bal. Balcewicz draait met de bal, schiet en ... Piróg probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Ćmachowo FC 2:0

58e minuut.
Dzielski passt de bal in één keer door. Dynak rent richting de bal. Dynak probeert naar een medespeler te passen. Balcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Piróg probeert naar een medespeler te passen. Koszucki is nu in balbezit. Dzielski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koszucki roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Koszucki kan niet meer verder spelen. Dzielski probeert naar een medespeler te passen. Teodorczyk komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Piróg probeert naar een medespeler te passen. Dzielski kopt de bal weg. Miłkowski rent richting de bal. Dynak onderschept slim de pass. Dynak geeft de bal voor. Piróg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Dynak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sigrasitis de bal. Suchecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suchecki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaspa Gdansk 2017 29%, Ćmachowo FC 71%.
Zaspa Gdansk 2017 - Ćmachowo FC 2:0