Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Podolaki FC Zaspa Gdansk 2017
Normal Tactiek mistrzostwo
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 40.2
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
hopeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Wędrowski kopt de bal weg. Skrzat is nu in balbezit. Skrzat passt de bal met de wreef. Dzielski geeft de bal voor. Daar is Suchecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Podolaki FC - Zaspa Gdansk 2017 0:1

6e minuut.
Biegalski geeft een hoge lob. Inworp. Dynak met een snelle inworp. Dzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzielski geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Balcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Suchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Podolaki FC - Zaspa Gdansk 2017 0:2

8e minuut.
Sarnowski geeft een hoge lob. Daar is Skrzat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Górnikowski is nu in balbezit. Suchecki onderschept slim de pass. Suchecki draait met de bal, schiet en ... Szczotok bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Podolaki FC - Zaspa Gdansk 2017 0:3

12e minuut.
Dynak speelt de bal door. Górnikowski is nu in balbezit. Suchecki verovert de bal door een tackle van achteren. Balcewicz rent richting de bal. Balcewicz schiet op doel. Szczotok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podolaki FC - Zaspa Gdansk 2017 0:4

14e minuut.
Wędrowski geeft een lange en hoge pass. Biegalski heeft problemen om de bal te vangen. Dynak speelt de bal door. Klungelig pakt Balcewicz de bal. Balcewicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Szczotok trapt de bal weg van het doel. Inworp. Sarnowski met een snelle inworp. Wypych geeft een lange en hoge pass. Balcewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Herman rent richting de bal. Wypych verovert de bal door een tackle van achteren. Suchecki probeert naar een medespeler te passen. Balcewicz is nu in balbezit. Balcewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sarnowski met een snelle inworp. Wypych probeert naar een medespeler te passen. Dzielski is nu in balbezit. Dzielski geeft een hoge lob. Balcewicz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szczotok werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Skrzat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Podolaki FC - Zaspa Gdansk 2017 0:5

26e minuut.
Klungelig pakt Karaluch de bal. Dzielski probeert naar een medespeler te passen. Balcewicz rent richting de bal. Balcewicz haalt uit met een fantastische trap. Szczotok werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Gajosiński met de inworp. Sarnowski is nu in balbezit. Sarnowski geeft een lange en hoge pass. Dzielski kopt de bal weg. Daar is Skrzat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczotok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Suchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Podolaki FC - Zaspa Gdansk 2017 0:6

29e minuut.
Wypych is nu in balbezit. Wypych passt de bal zonder na te denken. Sarnowski probeert naar een medespeler te passen. Balcewicz is nu in balbezit. Balcewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dzielski passt de bal zonder na te denken. Balcewicz is nu in balbezit. Balcewicz passt de bal zonder na te denken. Suchecki rent richting de bal. Suchecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Dynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak passt de bal met de wreef. Balcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcewicz draait met de bal, schiet en ... Skrzat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Biegalski is nu in balbezit. Dynak verovert de bal door een tackle van achteren. Dynak speelt de bal door. Balcewicz rent richting de bal. Balcewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Wypych kopt de bal weg. Balcewicz is nu in balbezit. Balcewicz passt de bal in één keer door. Suchecki rent richting de bal. Suchecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Herman is nu in balbezit. Wypych onderschept slim de pass. Wypych geeft een lange en hoge pass. Suchecki rent richting de bal. Suchecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podolaki FC 83%, Zaspa Gdansk 2017 17%.
Podolaki FC - Zaspa Gdansk 2017 0:6

48e minuut.
Dzielski is nu in balbezit. Karaluch rent richting de bal. Dzielski onderschept slim de pass. Dzielski geeft een hoge lob. Suchecki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podolaki FC - Zaspa Gdansk 2017 0:7

57e minuut.
Suchecki onderschept slim de pass. Suchecki passt de bal zonder na te denken. Balcewicz rent richting de bal. Balcewicz haalt uit met een fantastische trap. Szczotok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podolaki FC - Zaspa Gdansk 2017 0:8

61e minuut.
Wypych geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Balcewicz de bal onder controle te krijgen. Suchecki rent richting de bal. Suchecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Podolaki FC - Zaspa Gdansk 2017 0:9

64e minuut.
Dzielski passt de bal zonder na te denken. Dynak heeft problemen om de bal te vangen. Dynak geeft een hoge lob. Daar is Suchecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suchecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Podolaki FC - Zaspa Gdansk 2017 0:10

66e minuut.
Koenig kopt de bal weg. Daar is Skrzat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suchecki rent richting de bal. Balcewicz rent richting de bal. Balcewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Suchecki is nu in balbezit. Suchecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Podolaki FC - Zaspa Gdansk 2017 0:11

67e minuut.
Daar is Dynak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dynak passt de bal met de wreef. Wypych bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypych schiet op doel. Górnikowski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dynak neemt de hoekschop. Herman rent richting de bal. Wypych verovert de bal door een tackle van achteren. Wypych geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Herman is nu in balbezit. Wypych verovert de bal door een tackle van achteren. Wypych passt de bal in één keer door. Suchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Podolaki FC - Zaspa Gdansk 2017 0:12

84e minuut.
Sarnowski met de inworp. Wypych rent richting de bal. Wypych met een sublieme pass. Balcewicz rent richting de bal. Balcewicz draait met de bal, schiet en ... Szczotok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Herman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sarnowski met een snelle inworp. Wypych is nu in balbezit. Wypych passt de bal met de wreef. Szczotok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Podolaki FC - Zaspa Gdansk 2017 0:13

90e minuut.
Wypych rent richting de bal. Wypych passt de bal met de wreef. Suchecki rent richting de bal. Suchecki draait met de bal, schiet en ... Szczotok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podolaki FC - Zaspa Gdansk 2017 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podolaki FC 84%, Zaspa Gdansk 2017 16%.
Podolaki FC - Zaspa Gdansk 2017 0:14