Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Five Finger Death Punch Masakra Sopot
433 Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


20e minuut.
Korytkiewicz geeft een hoge lob. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Czorny zijn tegenspeler op de grond. Czorny krijgt een gele kaart. Kulczycki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kulczycki kan niet meer verder spelen. Rembisz komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Daar is Gładysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gładysiak speelt de bal door. Gołoś is nu in balbezit. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Five Finger Death Punch - Masakra Sopot 1:0

42e minuut.
Gładysiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mączewski is nu in balbezit. Misiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Five Finger Death Punch 43%, Masakra Sopot 57%.
Five Finger Death Punch - Masakra Sopot 1:0

56e minuut.
Gołoś rent richting de bal. Gołoś geeft de bal voor. Korytkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiewski onderschept slim de pass. Misiewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Gorzawski is nu in balbezit. Gorzawski geeft de bal voor. Bojkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Misiewski rent richting de bal. Misiewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Czorny geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rembisz met een snelle inworp. Willma is nu in balbezit. Willma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Koryciński passt de bal zonder na te denken. Misiewski rent richting de bal. Misiewski passt de bal zonder na te denken. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Five Finger Death Punch 47%, Masakra Sopot 53%.
Five Finger Death Punch - Masakra Sopot 1:0