Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zielona Śmierć Bombeiros
wypijesz i ty Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


17e minuut.
Klungelig pakt Vlatković de bal. Jedynasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedynasiak geeft de bal voor. Garbień rent richting de bal. Garbień draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Krasuski speelt de bal door. Paraviso rent richting de bal. Paraviso met een sublieme pass. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Paraviso rent richting de bal. Jedynasiak onderschept slim de pass. Vlatković is nu in balbezit. Jedynasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Jedynasiak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Paraviso geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lăzărescu de bal. Zasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielona Śmierć 50%, Bombeiros 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zielona Śmierć - Bombeiros 0:0

54e minuut.
Distefani rent richting de bal. Garbień rent richting de bal. Distefani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Distefani krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Trinidad met een harde bal richting middenveld. Krasuski rent richting de bal. Naustdal probeert naar een medespeler te passen. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielona Śmierć - Bombeiros 1:0

77e minuut.
Krasuski rent richting de bal. Madroñero verovert de bal door een tackle van achteren. Madroñero speelt de bal door. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielona Śmierć - Bombeiros 2:0

86e minuut.
Chyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Chyliński probeert naar een medespeler te passen. Jelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Paraviso is nu in balbezit. Oleszak verovert de bal door een tackle van achteren. Oleszak probeert naar een medespeler te passen. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielona Śmierć 49%, Bombeiros 51%.
Zielona Śmierć - Bombeiros 2:0