Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koksokery Nabuzowane Szerszenie
Vda Tactiek 442
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
48 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 27.9
formidable Schieten weak
good Passen weak
very good Verdedigen average


3e minuut.
Salik met een sublieme pass. Pavasaris heeft problemen om de bal te vangen. Pavasaris probeert naar een medespeler te passen. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik draait met de bal, schiet en ... Kowalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Subašić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez Lara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pavasaris rent richting de bal. Pavasaris geeft een hoge lob. Kowalczyk bokst de bal weg. Salik rent richting de bal. Kościelny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Salik raakt geblesseerd tijdens het duel. Pavasaris zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kowalczyk bokst de bal weg. Pavasaris rent richting de bal. Pavasaris schiet op doel. Kowalczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pavasaris is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Nabuzowane Szerszenie 1:0

8e minuut.
Pucci probeert naar een medespeler te passen. Pavasaris rent richting de bal. Pavasaris passt de bal met de wreef. Salik rent richting de bal. Salik schiet op doel. Kowalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Grombíř rent richting de bal. Grombíř passt de bal in één keer door. Salik rent richting de bal. Salik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Nabuzowane Szerszenie 2:0

13e minuut.
Dervas probeert naar een medespeler te passen. Salik kopt de bal weg. Daar is Kościelny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavasaris is nu in balbezit. Pavasaris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Grombíř is nu in balbezit. Grombíř speelt de bal door. Kościelny heeft problemen om de bal te vangen. Salik verovert de bal door een tackle van achteren. Salik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grombíř speelt de bal door. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Nabuzowane Szerszenie 3:0

16e minuut.
Knotowski is nu in balbezit. Salik verovert de bal door een tackle van achteren. Salik passt de bal zonder na te denken. Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kula passt de bal zonder na te denken. Almirón speelt de bal door. Pavasaris rent richting de bal. Salik is nu in balbezit. Salik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Grombíř speelt de bal door. Pucci is nu in balbezit. Pucci passt de bal in één keer door. Pavasaris is nu in balbezit. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Inotlewski speelt de bal door. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pavasaris de bal. Pavasaris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pavasaris kan de bal niet met de borst controleren. Thedie probeert naar een medespeler te passen. Inotlewski geeft de bal voor. Pavasaris is nu in balbezit. Pavasaris schiet op doel. Kowalczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pavasaris is nu in balbezit. Pavasaris schiet op doel. Kowalczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kowalczyk trapt de bal weg. Inotlewski kopt de bal weg. Subašić probeert de bal met de borst te controleren. Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavasaris draait met de bal, schiet en ... Kowalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Nabuzowane Szerszenie 4:0

29e minuut.
Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavasaris passt de bal in één keer door. Grombíř speelt de bal door. Salik is nu in balbezit. Salik haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Subašić geeft een lange en hoge pass. Kula kopt de bal weg. Inotlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik is nu in balbezit. Salik schiet op doel. Kowalczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Nabuzowane Szerszenie 5:0

33e minuut.
Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Radłowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pavasaris raakt geblesseerd tijdens het duel. Pucci zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Salik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Nabuzowane Szerszenie 6:0

33e minuut.
Kula speelt de bal door. Klungelig pakt Boruch de bal. Pavasaris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pavasaris krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Radłowski is nu in balbezit. Inotlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inotlewski passt de bal zonder na te denken. Grombíř rent richting de bal. Grombíř passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Inotlewski is nu in balbezit. Inotlewski passt de bal met de wreef. Salik is nu in balbezit. Salik haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Grombíř verovert de bal door een tackle van achteren. Grombíř passt de bal zonder na te denken. Pucci probeert naar een medespeler te passen. Pavasaris rent richting de bal. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Nabuzowane Szerszenie 7:0

39e minuut.
Thedie rent richting de bal. Thedie geeft de bal voor. Xuân Thiện geeft een lange en hoge pass. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Inworp. Almirón met de inworp. Martínez Lara is nu in balbezit. Martínez Lara geeft een hoge lob. Salik krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Grombíř met een snelle inworp. Inotlewski rent richting de bal. Inotlewski passt de bal in één keer door. Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavasaris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Nabuzowane Szerszenie 8:0

43e minuut.
Kula heeft problemen om de bal te vangen. Salik verovert de bal door een tackle van achteren. Salik passt de bal met de wreef. Pavasaris is nu in balbezit. Pavasaris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koksokery 22%, Nabuzowane Szerszenie 78%.
Koksokery - Nabuzowane Szerszenie 8:0

46e minuut.
Diţă komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Martínez Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Lara geeft een hoge lob. Salik rent richting de bal. Salik draait met de bal, schiet en ... Kowalczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Pavasaris is nu in balbezit. Diţă rent richting de bal. Diţă passt de bal met de wreef. Salik is nu in balbezit. Salik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Nabuzowane Szerszenie 9:0

50e minuut.
Diţă rent richting de bal. Diţă passt de bal zonder na te denken. Martínez Lara rent richting de bal. Pavasaris is nu in balbezit. Pavasaris draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Nabuzowane Szerszenie 10:0

51e minuut.
Radłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radłowski speelt de bal door. Kościelny bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik verovert de bal door een tackle van achteren. Salik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Nabuzowane Szerszenie 11:0

52e minuut.
Radłowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Subašić de bal. Pavasaris rent richting de bal. Pavasaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Nabuzowane Szerszenie 12:0

54e minuut.
Boruch passt de bal met de wreef. Czapiewski is nu in balbezit. Czapiewski passt de bal in één keer door. Boruch is nu in balbezit. Boruch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Dervas trapt de bal weg van het doel. Martínez Lara kopt de bal weg. Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Nabuzowane Szerszenie 13:0

57e minuut.
Pavasaris kopt de bal weg. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Radłowski is nu in balbezit. Salik onderschept slim de pass. Salik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Nabuzowane Szerszenie 14:0

60e minuut.
Almirón speelt de bal door. Grombíř bereikt de bal nog maar net als eerste. Grombíř probeert naar een medespeler te passen. Pavasaris is nu in balbezit. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kowalczyk speelt de bal door. Grombíř bereikt de bal nog maar net als eerste. Grombíř met een sublieme pass. Salik rent richting de bal. Salik haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grombíř geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Diţă heeft problemen om de bal te vangen. Pavasaris rent richting de bal. Pavasaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Nabuzowane Szerszenie 15:0

70e minuut.
Martínez Lara geeft een lange en hoge pass. Grombíř probeert naar een medespeler te passen. Pavasaris is nu in balbezit. Pavasaris draait met de bal, schiet en ... Kowalczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Nabuzowane Szerszenie 16:0

71e minuut.
Martínez Lara probeert naar een medespeler te passen. Diţă met een sublieme pass. Pavasaris probeert naar een medespeler te passen. Salik is nu in balbezit. Salik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Sfora heeft problemen om de bal te vangen. Diţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Diţă passt de bal met de wreef. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik draait met de bal, schiet en ... Kowalczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Dervas speelt de bal door. Diţă kopt de bal weg. Martínez Lara is nu in balbezit. Pavasaris rent richting de bal. Pavasaris geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Nabuzowane Szerszenie 17:0

79e minuut.
Knotowski passt de bal in één keer door. Salik is nu in balbezit. Salik passt de bal in één keer door. Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bliudsukis geeft een hoge lob. Almirón rent richting de bal. Almirón passt de bal in één keer door. Pavasaris is nu in balbezit. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Knotowski de bal. Diţă is nu in balbezit. Diţă probeert naar een medespeler te passen. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Nabuzowane Szerszenie 18:0

88e minuut.
Pavasaris verovert de bal door een tackle van achteren. Pavasaris met een sublieme pass. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Nabuzowane Szerszenie 19:0

89e minuut.
Salik verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Salik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salik speelt de bal door. Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavasaris passt de bal in één keer door. Daar is Diţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Nabuzowane Szerszenie 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koksokery 20%, Nabuzowane Szerszenie 80%.
Koksokery - Nabuzowane Szerszenie 20:0