Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cinkoslaq Fc Odbytnica Zebrzydowice
Normal Tactiek 352
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 37.5
weak Schieten very good
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


3e minuut.
Kieliński probeert naar een medespeler te passen. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihić rent richting de bal. Mihić haalt uit met een fantastische trap. Grochal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Mihić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihić geeft de bal voor. Wright is nu in balbezit. Wright schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinkoslaq Fc - Odbytnica Zebrzydowice 0:1

15e minuut.
Wright verovert de bal door een tackle van achteren. Mihić is nu in balbezit. Jeziorkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jeziorkowski krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Wright speelt de bal door. Wilim met een sublieme pass. Dalmolin rent richting de bal. Dalmolin passt de bal in één keer door. Kieliński geeft de bal voor. Grochal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Stono onderschept slim de pass. Stono passt de bal met de wreef. Wright is nu in balbezit. Mihić rent richting de bal. Mihić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinkoslaq Fc - Odbytnica Zebrzydowice 0:2

34e minuut.
Kieliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kieliński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hofman de bal. Mihić is nu in balbezit. Mihić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ukleja geeft een hoge lob. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright probeert naar een medespeler te passen. Dalmolin is nu in balbezit. Dalmolin geeft een lange en hoge pass. Grochal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mihić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinkoslaq Fc - Odbytnica Zebrzydowice 0:3

38e minuut.
Mihić is nu in balbezit. Bazela verovert de bal door een tackle van achteren. Kieliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kieliński krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Wright onderschept slim de pass. Wright speelt de bal door. Mihić is nu in balbezit. Mihić schiet op doel. Rołka probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinkoslaq Fc - Odbytnica Zebrzydowice 0:4

45e minuut.
Wright rent richting de bal. Wright probeert naar een medespeler te passen. Mihić is nu in balbezit. Mihić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinkoslaq Fc - Odbytnica Zebrzydowice 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cinkoslaq Fc 67%, Odbytnica Zebrzydowice 33%.
Cinkoslaq Fc - Odbytnica Zebrzydowice 0:5

60e minuut.
Barczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmolin rent richting de bal. Dalmolin passt de bal in één keer door. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Rołka met een harde bal richting middenveld. Dalmolin kopt de bal weg. Wright rent richting de bal. Wright haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Lićwinko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dalmolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmolin geeft de bal voor. Mihić rent richting de bal. Mihić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinkoslaq Fc - Odbytnica Zebrzydowice 0:6

69e minuut.
Wright probeert naar een medespeler te passen. Wilim kan de bal niet met de borst controleren. Mihić is nu in balbezit. Mihić haalt uit met een fantastische trap. Grochal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinkoslaq Fc - Odbytnica Zebrzydowice 0:7

73e minuut.
Mihić rent richting de bal. Mihić passt de bal met de wreef. Kieliński is nu in balbezit. Wright is nu in balbezit. Wright draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lićwinko rent richting de bal. Lićwinko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ułazik de bal. Wright rent richting de bal. Wright schiet op doel. Grochal bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Wright rent richting de bal. Wright geeft de bal voor. Mihić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihić schiet op doel. Paal!

79e minuut.
Barczak kan de bal niet met de borst controleren. Barczak passt de bal zonder na te denken. Mihić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright schiet op doel. Grochal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinkoslaq Fc - Odbytnica Zebrzydowice 0:8

81e minuut.
Kieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliński is nu in balbezit. Wright rent richting de bal. Wright haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinkoslaq Fc - Odbytnica Zebrzydowice 0:9

85e minuut.
Dalmolin kopt de bal weg. Wright probeert naar een medespeler te passen. Mihić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cinkoslaq Fc 74%, Odbytnica Zebrzydowice 26%.
Cinkoslaq Fc - Odbytnica Zebrzydowice 0:9