Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lecimyyyy Koksokery
Adam Tactiek Vda
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
9 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 52.8
goed Schieten formidabel
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Almirón controleert de bal met de borst. Almirón probeert naar een medespeler te passen. Marguč bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Diţă passt de bal zonder na te denken. Almirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik rent richting de bal. Salik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecimyyyy - Koksokery 0:1

8e minuut.
Mechurchlishvili rent richting de bal. Salik onderschept slim de pass. Salik passt de bal met de wreef. Pavasaris is nu in balbezit. Pavasaris draait met de bal, schiet en ... Zabawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ramallo rent richting de bal. Ramallo geeft de bal voor. Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zabawa trapt de bal weg. Martínez Lara kopt de bal weg. Salik heeft problemen om de bal te vangen. Salik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Zabawa met een harde bal richting middenveld. Almirón is nu in balbezit. Almirón probeert naar een medespeler te passen. Salik rent richting de bal. Salik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Martínez Lara met een sublieme pass. Grombíř is nu in balbezit. Grombíř passt de bal zonder na te denken. Martínez Lara is nu in balbezit. Martínez Lara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Martínez Lara passt de bal zonder na te denken. Pavasaris probeert naar een medespeler te passen. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik haalt uit met een fantastische trap. Zabawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecimyyyy - Koksokery 0:2

21e minuut.
Pavasaris schiet op doel. Etkowski met een sublieme pass. Salik is nu in balbezit. Salik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecimyyyy - Koksokery 0:3

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Henriquez de bal onder controle te krijgen. Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavasaris passt de bal zonder na te denken. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik haalt uit met een fantastische trap. Zabawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecimyyyy - Koksokery 0:4

28e minuut.
Salik met een sublieme pass. Martínez Lara is nu in balbezit. Martínez Lara speelt de bal door. Salik is nu in balbezit. Salik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecimyyyy - Koksokery 0:5

33e minuut.
Inotlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inotlewski geeft de bal voor. Etkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik rent richting de bal. Salik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Diţă met een sublieme pass. Salik rent richting de bal. Marguč rent richting de bal. Salik onderschept slim de pass. Salik draait met de bal, schiet en ... Zabawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pavasaris rent richting de bal. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Martínez Lara geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Salik kopt de bal weg. Pavasaris rent richting de bal. Pavasaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecimyyyy - Koksokery 0:6

38e minuut.
Pavasaris kopt de bal weg. Almirón heeft problemen om de bal te vangen. Salik is nu in balbezit. Salik draait met de bal, schiet en ... Etkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zabawa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecimyyyy - Koksokery 0:7

39e minuut.
Thông speelt de bal door. Henriquez speelt de bal door. Marguč met een sublieme pass. Salik heeft problemen om de bal te vangen. Salik schiet op doel. Zabawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Pavasaris rent richting de bal. Pavasaris met een sublieme pass. Etkowski is nu in balbezit. Salik onderschept slim de pass. Salik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecimyyyy - Koksokery 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lecimyyyy 62%, Koksokery 38%.
Lecimyyyy - Koksokery 0:8

47e minuut.
Klungelig pakt Marguč de bal. Almirón rent richting de bal. Salik rent richting de bal. Salik haalt uit met een fantastische trap. Zabawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecimyyyy - Koksokery 0:9

50e minuut.
Daar is Inotlewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inotlewski geeft de bal voor. Salik is nu in balbezit. Salik draait met de bal, schiet en ... Zabawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecimyyyy - Koksokery 0:10

54e minuut.
Grombíř geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Salik de bal. Etkowski is nu in balbezit. Pavasaris onderschept slim de pass. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Mechurchlishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mechurchlishvili met een sublieme pass. Bliudsukis is nu in balbezit. Henriquez onderschept slim de pass. Henriquez schiet op doel. Dervas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Salik rent richting de bal. Martínez Lara is nu in balbezit. Martínez Lara met een sublieme pass. Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap. Zabawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Martínez Lara zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Thông kopt de bal weg. Hafenecker rent richting de bal. Hafenecker speelt de bal door. Henriquez rent richting de bal. Henriquez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Inotlewski is nu in balbezit. Inotlewski passt de bal met de wreef. Grombíř speelt de bal door. Pavasaris rent richting de bal. Pavasaris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lecimyyyy - Koksokery 0:11

63e minuut.
Ramallo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Martínez Lara met een snelle inworp. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecimyyyy - Koksokery 0:12

65e minuut.
Martínez Lara kopt de bal weg. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik passt de bal met de wreef. Pavasaris rent richting de bal. Pavasaris draait met de bal, schiet en ... Zabawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Etkowski rent richting de bal. Pavasaris onderschept slim de pass. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecimyyyy - Koksokery 0:13

69e minuut.
Bliudsukis is nu in balbezit. Bliudsukis met een sublieme pass. Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavasaris schiet op doel. Zabawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecimyyyy - Koksokery 0:14

72e minuut.
Klungelig pakt Grombíř de bal. Grombíř passt de bal zonder na te denken. Pavasaris rent richting de bal. Pavasaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecimyyyy - Koksokery 0:15

74e minuut.
Bliudsukis geeft een hoge lob. Daar is Henriquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henriquez passt de bal met de wreef. Mechurchlishvili rent richting de bal. Mechurchlishvili haalt uit met een fantastische trap. Dervas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Ilavský geeft een lange en hoge pass. Salik kopt de bal weg. Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavasaris draait met de bal, schiet en ... Zabawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecimyyyy - Koksokery 0:16

78e minuut.
Diţă probeert naar een medespeler te passen. Almirón rent richting de bal. Almirón speelt de bal door. Salik rent richting de bal. Salik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Martínez Lara geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pavasaris krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Salik met een sublieme pass. Jankowicz rent richting de bal. Grombíř begaat een overtreding. Grombíř krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Almirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Almirón speelt de bal door. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecimyyyy - Koksokery 0:17

86e minuut.
Bliudsukis geeft een hoge lob. Hafenecker rent richting de bal. Hafenecker geeft een lange en hoge pass. Ilavský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mechurchlishvili krijgt zijn hoofd ertegen. Dervas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Henriquez is nu in balbezit. Henriquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecimyyyy - Koksokery 1:17

88e minuut.
Thông geeft een lange en hoge pass. Bliudsukis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bliudsukis geeft de bal voor. Salik is nu in balbezit. Salik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grombíř bereikt de bal nog maar net als eerste. Grombíř speelt de bal door. Pavasaris rent richting de bal. Pavasaris draait met de bal, schiet en ... Zabawa bokst de bal weg. Salik is nu in balbezit. Salik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lecimyyyy 72%, Koksokery 28%.
Lecimyyyy - Koksokery 1:17