Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odbytnica Zebrzydowice ***Barca***
352 Tactiek bum
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 44.4
redelijk Schieten goed
zwak Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


7e minuut.
Ukleja speelt de bal door. Pieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczyński met een sublieme pass. Mihić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Gaggiola met een sublieme pass. Díaz Carabajo is nu in balbezit. Díaz Carabajo speelt de bal door. Chyła is nu in balbezit. Chyła draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Klaja geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz Carabajo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chyła rent richting de bal. Chyła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rendon geeft een hoge lob. Inworp. Nasolu met een snelle inworp. Cervo de Luca rent richting de bal. Cervo de Luca draait met de bal, schiet en ... Misimović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Cervo de Luca de bal. Cervo de Luca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odbytnica Zebrzydowice - ***Barca*** 0:1

21e minuut.
Roszkowski speelt de bal door. Díaz Carabajo met een sublieme pass. Chyła rent richting de bal. Chyła haalt uit met een fantastische trap. Rendon probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Cobeño geeft een hoge lob. Daar is Lićwinko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła draait met de bal, schiet en ... Misimović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odbytnica Zebrzydowice - ***Barca*** 0:2

32e minuut.
Kieliński is nu in balbezit. Nasolu rent richting de bal. Nasolu passt de bal zonder na te denken. Chyła rent richting de bal. Chyła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Gaggiola geeft een hoge lob. Cervo de Luca rent richting de bal. Barczak begaat een overtreding. Barczak krijgt een gele kaart. Cervo de Luca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roszkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Cervo de Luca de bal. Cervo de Luca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lićwinko trapt de bal weg. Gaggiola kopt de bal weg. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervo de Luca verovert de bal door een tackle van achteren. Cervo de Luca haalt uit met een fantastische trap. Misimović bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odbytnica Zebrzydowice 67%, ***Barca*** 33%.
Odbytnica Zebrzydowice - ***Barca*** 0:2

51e minuut.
Ukleja is nu in balbezit. Ukleja passt de bal zonder na te denken. Roszkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mihić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihić schiet op doel. Abigantus bokst de bal weg.

57e minuut.
Nasolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasolu probeert naar een medespeler te passen. Cervo de Luca heeft problemen om de bal te vangen. Cervo de Luca schiet op doel. Misimović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odbytnica Zebrzydowice - ***Barca*** 0:3

59e minuut.
Díaz Carabajo probeert naar een medespeler te passen. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Rendon ... Strafschop! Chyła raakt geblesseerd tijdens het duel. Cervo de Luca legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Nasolu rent richting de bal. Kieliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kieliński passt de bal zonder na te denken. Mihić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihić geeft de bal voor. Abigantus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Daar is Klaja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszkowski passt de bal zonder na te denken. Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervo de Luca schiet op doel. Misimović bokst de bal weg.

70e minuut.
Roszkowski is nu in balbezit. Roszkowski geeft een hoge lob. Ukleja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cervo de Luca is nu in balbezit. Cervo de Luca haalt uit met een fantastische trap. Misimović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Dalmolin speelt de bal door. Pieczyński is nu in balbezit. Pieczyński passt de bal in één keer door. Mihić heeft problemen om de bal te vangen. Mihić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Czoska komt het veld opgelopen. Alizzi komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Dalmolin passt de bal in één keer door. Czoska rent richting de bal. Czoska geeft een lange en hoge pass. Chyła rent richting de bal. Chyła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odbytnica Zebrzydowice 55%, ***Barca*** 45%.
Odbytnica Zebrzydowice - ***Barca*** 0:3